sotw
Council
Kıymetini bil , seni bi başka seviyor ????????Bana araba muamelesi niye yapion reis ????????
Kıymetini bil , seni bi başka seviyor ????????Bana araba muamelesi niye yapion reis ????????
Neapalim onu da oyle kabul ettik zati,fantastik çılgın kendi hayal gücünün yettiği uretkenlikle bizi dunyasina aliyo eglenip eğlenip mutlu oluyor ama bilioz kiKıymetini bil , seni bi başka seviyor ????????
Kısa film tadında bişeyler yaptık işte beya ???? ????Selamlar gününüz Aydın olsun,10 sayfa ne yazıştınız yav ????
Tavsan karşısında kaplumbabalar hep kazaniyo siz de hala bi hareket yok olmaz ki canım böyle ????????????Selamlar gününüz Aydın olsun,10 sayfa ne yazıştınız yav ????
yok çay içmicem zaten sadece sordum ben kek isticektim muhabbet olsun diye girdim çaydan ????Adam sabah iki saat voleyi vuruyor ???? sonra yatış????
Çay may zor bu saatten sonra istersen vaytçaklıt..... vardır ,o da biraz tuzlu ????????
yok çay içmicem zaten sadece sordum ben kek isticektim muhabbet olsun diye girdim çaydan ????
Sen şincik sırf bana gıcık olsun diye demledin çayı dimi
Sen şincik sırf bana gıcık olsun diye demledin çayı dimiBoykot yapıyorum sana bir hafta hiçbirşey yiyip içmeyeceğim senden
![]()
Bak şimdi açtırcan ağzımı, sen değil misin her ay sonu gizliden gelipte ya kanka kira var, toptancı öemesi var hesabı kapatsan diyenya çirkin sen zaten bişey yiyip içmiyordun ki allasen ???? ???? ????????
spoiler verseydin iyiydi ????Kısa film tadında bişeyler yaptık işte beya ???? ????
Canlanalım canlanmasına da vakit yok ki beyaa ????Tavsan karşısında kaplumbabalar hep kazaniyo siz de hala bi hareket yok olmaz ki canım böyle ????????????
Biz sizi alip bi yerlere götüremeyiz canlanin biraz ????????????
Bak şimdi açtırcan ağzımı, sen değil misin her ay sonu gizliden gelipte ya kanka kira var, toptancı öemesi var hesabı kapatsan diyen![]()
haydaaa ne zaman gelsem tükkan boş ????Kankamın aklını karıştırdın , sigortaları yandı ???? Kendini tamir ettirmeye gitti ????????