sen niyetlen, ben gelip seni alırım haydarımla beraberBeylikduzunden sonra silivri ordan da çorluya geçiş mi daha kolay boyle olursa Çanakkale Tekirdağ uzerinden geleyim
Yoksa Bursa uzerinden Gebze umraniye atasehir zeytinburnu kucukcekmece olmez sag kalirsak beylikduzune mi ineyim
Hangi yolu tercih edeyim????????????
Beylikduzunden sonra silivri ordan da çorluya geçiş mi daha kolay boyle olursa Çanakkale Tekirdağ uzerinden geleyim
Yoksa Bursa uzerinden Gebze umraniye atasehir zeytinburnu kucukcekmece olmez sag kalirsak beylikduzune mi ineyim
Hangi yolu tercih edeyim????????????
abi comminity çaya para vermiyor gariban işi
Dur bi dk simdi anladim @Karagezgin in neden helikopterle oraya gelmek istediğini ????????????????sen niyetlen, ben gelip seni alırım haydarımla beraber![]()
![]()
![]()
kurdu kuşu bilmemde çiftleşme dönemindeki fillerin ordasına düşersin kesin ???? ???? ???? ????Dur bi dk simdi anladim @Karagezgin in neden helikopterle oraya gelmek istediğini ????????????????
Haydardan korktugu icin değilmiş
Yollarda kurda kuşa yem olmamak icin demiş adam
Tabi yaaa ????????????????
Fillerin arasinda mod ato peşinde koşmayı biliyon hemide bu yaştakurdu kuşu bilmemde çiftleşme dönemindeki fillerin ordasına düşersin kesin ???? ???? ???? ????
pi takka yannışın var bebem. ben goşturmuyom. onnar bana geliyo.Fillerin arasinda mod ato peşinde koşmayı biliyon hemide bu yaşta
Seni gidi steve job ????????????
goygoy ???? ????Sabah sabah faturalar bitmiyor. Kes kes nereye kadar. Uzak kaldım. Naparsınız beya. ???? ???? ????
Var ki kesiyon, Allah olmayanlara da versin????Sabah sabah faturalar bitmiyor. Kes kes nereye kadar. Uzak kaldım. Naparsınız beya. ???? ???? ????
Benim görevim o değil ki, o baş konsülos @comandante nin işi ????@sihirbaz okusum sen simdi konsey uyesisin simdi bu kadar uyenin bi sorumlulugu var olmali yani bence
Merak ettim en son buluşmada herkes sag salim döndü mü evine sorup sorusturdun mu mesela bunlari ????
Amin inşallah. Kesiyorumda para alamıyorum nasıl yapıcaz. ????????????Var ki kesiyon, Allah olmayanlara da versin????
O da olur inşallahAmin inşallah. Kesiyorumda para alamıyorum nasıl yapıcaz. ????????????
kesmeyeceksin azizimAmin inşallah. Kesiyorumda para alamıyorum nasıl yapıcaz. ????????????
Beylikdüzü defterini biz kapattık komutanı getirecez artık. Sarıyer olur çengelköy olur kadıköy beşiktaş bebek emirgan tarabya balat bize uyarSenin mevzu derin ???? sen direk Beylikdüzü yap, fazla sağa sola takılma ????????