comandante
Council
fırçayı yiyen doğum günü kutlama sayfasına gitti. dayak cenneten çıkmaymış

siyahlara bürünmüş olabilirsin ama bir moderatör değilsin komutanfırça yemeye sende sırayamı geçtin. ayda ayda kendi konusuna yaz![]()
![]()
![]()
![]()
Sen mod u patakla önce ... ???? ????fırçayı yiyen doğum günü kutlama sayfasına gitti. dayak cenneten çıkmaymış![]()
![]()
![]()
![]()
nam yaparsın valla yüzbaşı döven kıdemli başçavuşlar gibi:Sen mod u patakla önce ... ???? ????
şincik bi konuyu açığa çıkaralım. ben @Koba üstadın yanında savaşırım. garşısında deel. baştan diyim.siyahlara bürünmüş olabilirsin ama bir moderatör değilsin komutanSBTV senin apoletlerini söktü benden demesi. Sen yine bana yanaş. İsyan çıkartalım
![]()
Bugünlük idare edin beni önümü zor görüyorum ben.Tamam da balık baştan kokar .. İlk tebrik @Pleasewait den geldi???? ????
Tamam da balık baştan kokar .. İlk tebrik @Pleasewait den geldi???? ????
nam yaparsın valla yüzbaşı döven kıdemli başçavuşlar gibi:D
Cansın canBugünlük idare edin beni önümü zor görüyorum ben.
@Koba 'nın da damarlarından ihtilal akıyor. YOksa SBTV yi açarmıydı. Oda bizden ve tarafımıza geçicek. Biz yakup cemillerden buyana.... pardon frekansı kaçırdık...
Günaydın müdür... Özletiyon kendini seyrek görüşüyoruz bu araGünaydın Ahali![]()
Eyvallah kardeşim. Cumartesi günü haşlama olmadımya keyfim yerinde cumartesi pazar sevinçten çok içtim o yüzden kafam hala ayılamadı. Filler maç oynuyorlar beynimin içinde.Cansın canSenin gibi mod bulmuşuz daha ne isteyek ????
gergedanlar sevişiyor da güzel bir tabirdirEyvallah kardeşim. Cumartesi günü haşlama olmadımya keyfim yerinde cumartesi pazar sevinçten çok içtim o yüzden kafam hala ayılamadı. Filler maç oynuyorlar beynimin içinde.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Özlettin kendini beya. İyisin değilmi sağlığın sıhhatin yerinde kardeşim. Kal sağlıcakla. Seviliyorsun.Günaydın Ahali![]()
taaam işde ihtilal guvvetlerindeniz. bende onu şeediyodum@Koba 'nın da damarlarından ihtilal akıyor. YOksa SBTV yi açarmıydı. Oda bizden ve tarafımıza geçicek. Biz yakup cemillerden buyana.... pardon frekansı kaçırdık...
Yani demem o ki komutan Oda bizden daha haberi yok![]()
Öyle yazıcaktım da yazmadım işte güzel kardeşim.gergedanlar sevişiyor da güzel bir tabirdir![]()
bak hemen açık kapı bırakıyor ; duydu ki kobada bizden. Emekli komutan değil mi stratejiyi hemen kurguladıtaaam işde ihtilal guvvetlerindeniz. bende onu şeediyodum![]()
işimiz bubak hemen açık kapı bırakıyor ; duydu ki kobada bizden. Emekli komutan değil mi stratejiyi hemen kurguladı![]()
emekli oldun emekli kendi yeni hobiler edinişimiz bu
???? ???? ????
torun gelsin bırakıcam bu işleride niyetleri yokki evlenmeye. çok mağdurm çokkkkkkkemekli oldun emekli kendi yeni hobiler edin![]()