comandante
Council
Evet abicim benim sorma çok içtim akşam sabahta ayılamadım.dün gece açık havada fazla kaçırdın herhalde![]()
![]()
![]()
O diilde steven seagal resmine baksa iş görür ama ????????ayna diye "richard gere" nin resmine baktığını niye demiyon. ???? ???? ???? yürü git olum yeme bizi. hepiciğimiz gördük canlı canlı![]()
![]()
![]()
???? ???? ???? ???? ???? ???? ????Senin amacını da anlayamıyorum ki, güzel gelse ne olacağdı????
sen sus bucuva okus. sağa ne biz marabalardan kiSenin amacını da anlayamıyorum ki, güzel gelse ne olacağdı????
SEN Yine içtin ayılamadın. İçtiğin yanına kar kaldı. Ben içmeden ayılamadım. Komple zarardayımEvet abicim benim sorma çok içtim akşam sabahta ayılamadım.
Sorma hacı sabah sabah bir tane dallama var işyerinde kendini bir bok zannediyor. Kendisi geç gelince bişey olmuyor ilk defa geç kaldım bana nerdesin diyor. Bende uyuya kalmışım dedim. Sabah sabah cinler tepeme çıktı anasını satıyım.SEN Yine içtin ayılamadın. İçtiğin yanına kar kaldı. Ben içmeden ayılamadım. Komple zarardayım![]()
körmüsün olum yaaa ???? ????Nİce mutlu ,sağlık dolu yıllar dilerim ... @Mariachi![]()
Sorma hacı sabah sabah bir tane dallama var işyerinde kendini bir bok zannediyor. Kendisi geç gelince bişey olmuyor ilk defa geç kaldım bana nerdesin diyor. Bende uyuya kalmışım dedim. Sabah sabah cinler tepeme çıktı anasını satıyım.
fırça yemeye sende sırayamı geçtin. ayda ayda kendi konusuna yazdemekki @Mariachi yengeç burcumutlu yıllara dostum
Tamam da balık baştan kokar .. İlk tebrik @Pleasewait den geldifırça yemeye sende sırayamı geçtin. ayda ayda kendi konusuna yaz![]()
![]()
![]()
![]()