yobb
Council
Zaten sende hesaplar hep havada , inecek yer arıyor ???? ????
ama yan sizde hiç vermiyonuz kanka. biraz ödeme yapın artık ???? ???? ????
Zaten sende hesaplar hep havada , inecek yer arıyor ???? ????
fazla gıpraşıyon bu gidişle forumdaki tek pembiş sen olucan yiğenim. tikkatli olböyük lokma ye, ama az danset
![]()
kandırılmadı. gözden kaçırdığın bi husus var TOPsakal. o bi burcuva ardıkınyani beklemem ama belki KANDIRILMIŞ olabilirsin ???? ????
Günaydın Dostlar. Bu sabah geç kaldım işe.![]()
![]()
![]()
sennen işim bilem olmaz ıhhhhhhhhhhh de bit bebebi tek ben olmam tontik yanaklım seni de çekerümmmmm![]()
![]()
kandırılmadı. gözden kaçırdığın bi husus var TOPsakal. o bi burcuva ardıkın
????
sennen işim bilem olmaz ıhhhhhhhhhhh de bit bebe![]()
sen ağlıyonmu yine aboooooooooooyaw bi ben mi fkirim burda doğru söyleyin![]()
![]()
TOPsakallı çirkin bişi görünce vazcaydım ben. ???? ????sen asıl işin benle tontişim![]()
![]()
sen ağlıyonmu yine abooooooooooo![]()
sen aynada kendine en son ne zaman bahtın. onu bi deyiver heleya abi senin göz doktoruna gitme zamanın gelmiş hipermetrobun yükselmiş senin ???? ????
sen aynada kendine en son ne zaman bahtın. onu bi deyiver hele![]()
![]()
![]()
bron bile gorktu seni öle görünce. düşün yani
![]()
![]()
![]()
ya abi senin göz doktoruna gitme zamanın gelmiş hipermetrobun yükselmiş senin ???? ????
Bence senin de doktora gitme vaktin gelmiş kanka ... ???? ????az önce bahtım müthiş görünüyordum gene maşallah de ihtiyar ???? ????
ayna diye "richard gere" nin resmine baktığını niye demiyon. ???? ???? ???? yürü git olum yeme bizi. hepiciğimiz gördük canlı canlıaz önce bahtım müthiş görünüyordum gene maşallah de ihtiyar ???? ????
Bence senin de doktora gitme vaktin gelmiş kanka ... ???? ????
Şişik yüzlü pörtlek gözlü bişiy olmuştu dimi ... ???? ????ayna diye "richard gere" nin resmine baktığını niye demiyon. ???? ???? ???? yürü git olum yeme bizi. hepiciğimiz gördük canlı canlı![]()
![]()
![]()
Güzelce fırçala gırtlağını geçer ???? ???? ????kankacım boğazda hafif bi gıcık var onun için gidicem de fırsat olmuyor ki ???? ????
ayna diye "richard gere" nin resmine baktığını niye demiyon. ???? ???? ???? yürü git olum yeme bizi. hepiciğimiz gördük canlı canlı![]()
![]()
![]()
???????????????????????????? ayıp ayıpŞişik yüzlü pörtlek gözlü bişiy olmuştu dimi ... ???? ????