Herkese günaydın hayırlı işler kolay gelsin ????
Önüne gelen derkene ... ???? ????ya bu nedir arkadaş önüne gelen simsiyah olmuş ???? ????
Bize yolu siz actiniz usta biz hep arkandaydik ????ya bu nedir arkadaş önüne gelen simsiyah olmuş ???? ????
Brom siyah olayını anlatayım ben sanaya bu nedir arkadaş önüne gelen simsiyah olmuş ???? ????
Brom siyah olayını anlatayım ben sana ☝
Şimdi senin bizden tahsil edemediğin alacaklar vardı ya, yönetim sana kolaylık olsun diye bu sistemi getirdi, siyah olanların borçlarının %98 ini sildi, kalan %2 yi de artık onlardan tahsil edemeyecekmişsin ????
O avantajı tek sana vermesinler diye bende sarıda kaldımEk olarak bir tek sarı ben kaldım bana ayrıcalık olarak yeme içme full serbest yaptılar![]()
Brom siyah olayını anlatayım ben sana ☝
Şimdi senin bizden tahsil edemediğin alacaklar vardı ya, yönetim sana kolaylık olsun diye bu sistemi getirdi, siyah olanların borçlarının %98 ini sildi, kalan %2 yi de artık onlardan tahsil edemeyecekmişsin ????
Ek olarak bir tek sarı ben kaldım bana ayrıcalık olarak yeme içme full serbest yaptılar![]()
O avantajı tek sana vermesinler diye bende sarıda kaldım
fazla gıpraşıyon bu gidişle forumdaki tek pembiş sen olucan yiğenim. tikkatli olsanki sallamasyon işler var gibi brom burda
@Koba demedikçe inanmam
o dersede hesapları ona yazarım ???? ????
dün gece açık havada fazla kaçırdın herhaldeGünaydın Dostlar. Bu sabah geç kaldım işe.![]()
![]()
![]()
Aşkolsun brom benden hiç öyle bişey beklermisin ????