comandante
Council
aynen kardeşim aynenHayat gülmekten ibaret Komutanım. Sıkıntı yok gönüller bir olsun yeterki.

aynen kardeşim aynenHayat gülmekten ibaret Komutanım. Sıkıntı yok gönüller bir olsun yeterki.
CanımsınHayat gülmekten ibaret Komutanım. Sıkıntı yok gönüller bir olsun yeterki.
Aşkolsun alem mi olduk, ????@Pleasewait dile düşürdün bizi dile. rezil olduk aleme yeminlen ???? ???? ???? ???? @körpebuhar bile kahkaha attı halimize ????????
Estağfurullah yaaa. Lafın gelişi öyle dedim ???? Amacım seni değil @Pleasewait i gömmekti ????????????Aşkolsun alem mi olduk, ????
Ekli dosyayı görüntüle 35327
Beylikdüzü buluşması ????????
Geçmiş olsun ikizler size ne yaptı hocam böyle dert yanıyorsunuz ????Tanrı İkizler Burcunu Dünyanın başına bela olsun diye yaratmış . ne kadını çekiliyor ne erkeği![]()
ben ikizlerim üstadım sıkıntı buradaGeçmiş olsun ikizler size ne yaptı hocam böyle dert yanıyorsunuz ????
Vayy be sizinle burçtaş çıktık ya ????ben ikizlerim üstadım sıkıntı burada
çevrede de var baya
Ama dişi ikizler bir tık daha çekilmez![]()
bazıları hakkaten dengesiz oluyor birde ; zıtlaşmaya gelmiyorlar . Bazen seviyorum ama benle zıtlaşınca içinde çıkılmaz bir hal alıyor.Vayy be sizinle burçtaş çıktık ya ????
Neyini beğenmiyorsunuz hocam ????
yahu komutan senden bana zarar gelmez bende sana zarar vermem rahat oluzaktan görüşelim üstadım![]()
![]()
![]()
benden kimseye zarar gelmez artık. zarar verme yaşını çoktan geçtim ???? ???? ????yahu komutan senden bana zarar gelmez bende sana zarar vermem rahat ol![]()
ozaman endişe edeceğin bölümü izah ettim ben komutanbenden kimseye zarar gelmez artık. zarar verme yaşını çoktan geçtim ???? ???? ????
Gelirim abi sıkıntı yok. Ama insanlar kaçarlar cafeye almazlar beni sonra üzülürüm. ????????????????Bizim buluşmalarında adı çıktı. Ceza olarak Ferhat ilk toplantıya atletle gelsin ????????????