comandante
Council
devir değişti olum. senin kafa örümcek ağımı bağladı ne.abi emin misin senin yaşında zor yani ?? çok hesap kitap işleri sizlik değil![]()
![]()

emeliliği tattın 3 ay. öbürünüde tadarsın çok yakında ????????????
devir değişti olum. senin kafa örümcek ağımı bağladı ne.abi emin misin senin yaşında zor yani ?? çok hesap kitap işleri sizlik değil![]()
![]()
hepiciğiniz ben gibi olucanız. uçarı kaçarı yoğğğ boşuna debelenme yupişçik ???? ????
Dişler kesmiyo dimi ????????herkese çay tost vir bağa virme.ben isdemiyom
kurt kuzu maskara üçlüsüabimmm ya abimmmm
olmıycaz mı dedik 52 yıl sonra senin yaşına geldiğimde seni daha iyi anlıyabilicem
şimdi ne kadar da empati yapsak olmuyor cenerasyon farklı![]()
![]()
![]()
????????
yok len yupişin tost makinasını ile demliğini gördüm. ondan isdemiyom ???? ???? ????Dişler kesmiyo dimi ????????
yok len yupişin tost makinasını ile demliğini gördüm. ondan isdemiyom ???? ???? ????
tek başına bi şey beceremiyon. hemen okusu çaar *** ???? ???? ????ya bırak allasen @sihirbaz a soralım istersen ???? ???? ????
yalanını sevsinler diyip kesiyombende sıkıntı olmaz ihtiyar hijyen bizim işimiz![]()
![]()
tek başına bi şey beceremiyon. hemen okusu çaar *** ???? ???? ????
yalanını sevsinler diyip kesiyom![]()
![]()
mavi içiyom normal ???? ???? ???? sıradaki gelsin ????????????????onla alakası yok yaş farkını o cevaplasın diye
genelde sen tek kişi ile tatmin olmuyon ondan ihtiyar![]()
bizde yalan olmaz abi aşkolsun neyimi gördün bu zamana kadar![]()
![]()
mavi içiyom normal ???? ???? ???? sıradaki gelsin ????????????????
gol oldu ????????????normaldir başkası düşünülemez zaten
heisenberg mi subzero mu başka bildiğim mavi yok
sen ne ara mentollüye başladın yaw ???? ????
Seni bilmem ama biz tanıştığımızda @comandante 80 yaşındaydı broya bırak allasen @sihirbaz a soralım istersen ???? ???? ????
gol oldu ????????????
Seni bilmem ama biz tanıştığımızda @comandante 80 yaşındaydı bro
kıvırma heçç anladın sen onu ???? ???? ????noldu hayıordır ihtiyar kendi kalene mi gol attın ???? ????