sihirbaz
Council
Videonun sonunda kesin 3 kere ağıza 3 kere buruna ????????
Videonun sonunda kesin 3 kere ağıza 3 kere buruna ????????
Sevgili hocam. Bende aynı durumdayım. Markete gidiyorum. Üçüncü katta dairem. Kapının önünde dezenfektan. Yine kapının önünde Domestos ile temizliyorum. Bir iki saat bekliyor kapının önünde. Bana gelirsek. Mecburi olmadıkça dışarı çıkmıyorum. Kapının önünde elbisemi çıkartıp balkona ipe asıyorum. Sonra direk banyo. Bilmiyorum bizmi çok takıyoruz milletmi çok rahat. Gerçi evde kronik hastalığı olan eşim ve yavrum var. Belki ondan bu kadar panikVideonun sonunda kesin 3 kere ağıza 3 kere buruna ????????
Ben daha genis baktim olayaVideonun sonunda kesin 3 kere ağıza 3 kere buruna ????????
Tedbiri elden birakmamak gerek siz bence doğrusunu yapıyorsunuz ????Sevgili hocam. Bende aynı durumdayım. Markete gidiyorum. Üçüncü katta dairem. Kapının önünde dezenfektan. Yine kapının önünde Domestos ile temizliyorum. Bir iki saat bekliyor kapının önünde. Bana gelirsek. Mecburi olmadıkça dışarı çıkmıyorum. Kapının önünde elbisemi çıkartıp balkona ipe asıyorum. Sonra direk banyo. Bilmiyorum bizmi çok takıyoruz milletmi çok rahat. Gerçi evde kronik hastalığı olan eşim ve yavrum var. Belki ondan bu kadar panik
Tedbirli olmak iyidir üstadım ki senin durumunda daha da dikkatli olmakta fayda varSevgili hocam. Bende aynı durumdayım. Markete gidiyorum. Üçüncü katta dairem. Kapının önünde dezenfektan. Yine kapının önünde Domestos ile temizliyorum. Bir iki saat bekliyor kapının önünde. Bana gelirsek. Mecburi olmadıkça dışarı çıkmıyorum. Kapının önünde elbisemi çıkartıp balkona ipe asıyorum. Sonra direk banyo. Bilmiyorum bizmi çok takıyoruz milletmi çok rahat. Gerçi evde kronik hastalığı olan eşim ve yavrum var. Belki ondan bu kadar panik
İyi ki varsın,neşeli bir baslangic yapmak icin birebir....
İyi ki varsın,neşeli bir baslangic yapmak icin birebir....
Hem cay iciyorsun hem keyfin yerine geliyor
Dogru adres burasi ????
bence de en keyifli sabah neşesi için doğru adres burası
keyfin yerine geldiğine göre hesabı diyorum biraz kapatsan da benimde keyfim yerine gelse![]()
![]()
![]()
@comandante abim geçen hafta hepsini odedi ya belgeli faturalıbence de en keyifli sabah neşesi için doğru adres burası
keyfin yerine geldiğine göre hesabı diyorum biraz kapatsan da benimde keyfim yerine gelse![]()
![]()
![]()
ben değil türkiş robin ödedi. ben emekli adamım. nerde bende o ka para@comandante abim geçen hafta hepsini odedi ya belgeli faturalı
Eh bizde uzun bir süre (en azindan bir ay,malum veresiyelerin çoğu aylık calisir) yiyip iceriz artık ????