YANCI
Council
Hemen inan abi ????dimi. çekirge didik bildiğin akrep çıkıcak sankim![]()
Hemen inan abi ????dimi. çekirge didik bildiğin akrep çıkıcak sankim![]()
çırpınmaaaa ???? ????Uyandirayim @comandante
Beni etiketleyip seni de ilgilendiren bi mevzu attılar ki dikkatin bana donsun
Sonra sen benle ugrasirken kuyunu derince kazmaya basladilar
Ayikiun ihtiyar ????
???? ssssssssHemen inan abi ????
bebelerimi diyon. onları dereye götürüp getirene kadarUyandirayim @comandante
Beni etiketleyip seni de ilgilendiren bi mevzu attılar ki dikkatin bana donsun
Sonra sen benle ugrasirken kuyunu derince kazmaya basladilar
Ayikiun ihtiyar ????
Bu mesaj benim icin yeterlibebelerimi diyon. onları dereye götürüp getirene kadar
niyse demiyim gerisini sen anla ???? ???? ????
yağcılar nerenin maallesiydiBu mesaj benim icin yeterli
Demek ki hala iki gözünde bir sahin kadar keskin buna sevindim ????
cevrende olup bitenleri iyi görüyorsun imrendim
canlı havası sezdim sende levommm ???? ????@yobb efendi bak bunlar buz dağının görünen kısmı diğer yoobuliks dosyalarını da söylim mi yoksa özeldenmi konuşalım bu konuyu????????????
Abim beni bilirsin geçmişe dönüp bakmam geleceği umusamam iflah olmaz bi serseriyim ????????????canlı havası sezdim sende levommm ???? ????
kasayı patlatmış anca mı hissediyon ???? ???? ????canlı havası sezdim sende levommm ???? ????
Ne yagciligi şurda en son yagcilik yapacagim adamsin fosilik fasülyeyağcılar nerenin maallesiydi![]()
![]()
![]()
Baksana nasıl kostak kostak konuşuyokasayı patlatmış anca mı hissediyon ???? ???? ????
AbbouuvvvNe yagciligi şurda en son yagcilik yapacagim adamsin fosilik fasülye
Gercekten sasirmistim oysa hemde imrendim gerçekten
Ama goruyorum ki gozlerin bir sahin olsa da buranin buyusu senin kalbini kor etmis ihtiyar
Sana yardimci olan birine bile onemsiz biri gibi davraniyorsun
Seni ayakta alkışlıyorum
Eee bu işin doğası böyle. Her ne kadar ikisi de ASLAN olsa da günü gelince başkaldırı kaçınılmaz.Komutan a isyan hemde serengeti de????
sen şimdi ciddi ciddi bunu dedinmi. yoğsam kuzenim yazmış diyip gıvırcanmı. helecanla bekliyomfosilik fasülye
Ne olacagidi bizde masai maranin en siyah kürküne ve keskin koku duyularina bir atlet cevikligine sahipKomutan a isyan hemde serengeti de????
Abi sen hiç ses etme senin tüm hesabı karambolde ödedi diye yazmış????????????Baksana nasıl kostak kostak konuşuyo
Biz kanaryalarda daha radikal, direk tribünde dalıyoz ???? ???? ???? ????Eee bu işin doğası böyle. Her ne kadar ikisi de ASLAN olsa da günü gelince başkaldırı kaçınılmaz.