comandante
Council
kedi yavrusuna aslanmı diyolar sizdeEee bu işin doğası böyle. Her ne kadar ikisi de ASLAN olsan da günü gelince başkaldırı kaçınılmaz.

kedi yavrusuna aslanmı diyolar sizdeEee bu işin doğası böyle. Her ne kadar ikisi de ASLAN olsan da günü gelince başkaldırı kaçınılmaz.
baş ganarya öle yabıyo sizde ???? ???? ???? ????Biz kanaryalarda daha radikal, direk tribünde dalıyoz ???? ???? ???? ????
yumşamış gördüm seni ???? ???? ????İyi adam @yobb vesselam![]()
Sorma,kanarya hep kanarya, başkanarya olunca atmaca mı oldum sandı ne ????baş ganarya öle yabıyo sizde ???? ???? ???? ????
Hala yüreemin bi gıyısında hafif bi yumuşahlıh var canııımyumşamış gördüm seni ???? ???? ????
eminmisin doru tarif ettiğine ???? ???? ???? ????yüreemin
Bu gibi durumlarda gözümden bi damla yaş sızar gibi oluyo ????Hala yüreemin bi gıyısında hafif bi yumuşahlıh var canııım
sert o sert ???? ???? ???? ????eminmisin doru tarif ettiğine ???? ???? ???? ????
sabahları ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????sert o sert ???? ???? ???? ????
böyle giderse Kasdamonu nun meşhur yemee BANDUMA yeycez gibi ???? ???? ????eminmisin doru tarif ettiğine ???? ???? ???? ????
ni didimki. içi fesat olan okuyosa ben napim amaböyle giderse Kasdamonu nun meşhur yemee BANDUMA yeycez gibi ???? ???? ????
Bu konu hakkında fikir beyan etmekten imtina ediyorumsabahları ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
Bandumalar benden ???? mekandayımböyle giderse Kasdamonu nun meşhur yemee BANDUMA yeycez gibi ???? ???? ????
Eyvallah kardeşimBandumalar benden ???? mekandayım
İyi istirahatlarmolaya gidiyom azcıhhhh![]()
Rap nasıl oldun.Bandumalar benden ???? mekandayım
Ne olsun be dep dep durum işte ????Rap nasıl oldun.