comandante
Council
ben gerçeği açıklamayı bi vicdan borcu olarak görüyom. yupiş geceleri kordonda çalışıyo. alsancak civarı. bademci ???? ???? ???? ????bunlardan bişey olmaz abi zaten çay işi benim hobim asıl işim başka çaktırma ???? ???? ????
ben gerçeği açıklamayı bi vicdan borcu olarak görüyom. yupiş geceleri kordonda çalışıyo. alsancak civarı. bademci ???? ???? ???? ????bunlardan bişey olmaz abi zaten çay işi benim hobim asıl işim başka çaktırma ???? ???? ????
şandele takarım bakkkk ???? ???? ???? ????auta giderrrrr telaş etmeeeee ???? ????
Tv idare eder ama yobb kumandaya hiç bakmıyorsun galiba pili bitmiş ????????????
sen öyle san. 90 dan yazdım golüauta giderrrrr telaş etmeeeee ???? ????
ben gerçeği açıklamayı bi vicdan borcu olarak görüyom. yupiş geceleri kordonda çalışıyo. alsancak civarı. bademci ???? ???? ???? ????
DEMAAAA ???? ???? ????Defter elimde beyler adam öyle bir hesab tutmuşki vikiliks az kalır.kısa bir örnek monoton bankacı kitle gitsin diye not almış ????????????
benim sayfa nasıl çekirge. neler dimiş bu yupiş ibrosuDefter elimde beyler adam öyle bir hesab tutmuşki vikiliks az kalır.kısa bir örnek monoton bankacı kitle gitsin diye not almış ????????????
????boyoz be yaaaa ne bademi badem de para yok para gece 12 den sonra boyozda ???? ???? ????
badem diye kodlu konuştum ben. gerçeğimi söyliyim yani. aboooooooooboyoz be yaaaa ne bademi badem de para yok para gece 12 den sonra boyozda ???? ???? ????
biliyodum, tek hedefi benim bu bebenin zaten. ???? ???? ???? ????Komutanım senin notta nişan al ateş diyo????????????
badem diye kodlu konuştum ben. gerçeğimi söyliyim yani. abooooooooo![]()
![]()
udanmada kalmamış yupişte be yaaaa
oryantale 2 ???? ???? ???? ???? ????bende şifreli didim ihtiyar karıştırma şimdi oraları sen zararlı çıkarsın ???? ????
yazacaktım vazgeçtim de ipucu vereyim.badem diye kodlu konuştum ben. gerçeğimi söyliyim yani. abooooooooo![]()
![]()
udanmada kalmamış yupişte be yaaaa
alsancakda kodu oymuş. ???? ???? ???? ????yazacaktım vazgeçtim de ipucu vereyim.
sizde badem mi diyollaaaa ???? ???? ???? ????
iyi bişimi dedin kötü bişimi çözemedimHe ya asker emeklisi nasilsa yapıştır ????