comandante
Council
pirinseslerlemi tanıştın inglanddaon odemeli yapalim o zaman.
mali arap faikten alirsan 500 gayme, Ela dan alirsan 99.99
pirinseslerlemi tanıştın inglanddaon odemeli yapalim o zaman.
mali arap faikten alirsan 500 gayme, Ela dan alirsan 99.99
yok abi henuz burada o ortamlari bilmiyorum, bu senin prensesinpirinseslerlemi tanıştın inglandda
paketemi koydun. iade ederimyok abi henuz burada o ortamlari bilmiyorum, bu senin prensesin
Kangurudan sonra kurmak istedigini sandigimiz ciftlik deve degil de ....????????????????yok abi henuz burada o ortamlari bilmiyorum, bu senin prensesin
ilk sen göreceksin mirak etme. agadan beleşKangurudan sonra kurmak istedigini sandigimiz ciftlik deve degil de ....????????????????
İkinci ciftligi kuruyorsun yani ???? ciftlige de ilk misafir ben miyim ????ilk sen göreceksin mirak etme. agadan beleş
az bekle anlıycanİkinci ciftligi kuruyorsun yani ???? ciftlige de ilk misafir ben miyim ????
Geldi geldi elciye zeval olmaz dedim fazla üzmedim ????az bekle anlıycan
???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? hoşuna gitti yani. taam gel gelGeldi geldi elciye zeval olmaz dedim fazla üzmedim ????
Evlerden irak,kapatamadim da oyle guzel anlatio ki ????????????
benimkisi iş ilişkisi. patron - eleman@murcix in dedigi gibi senin prensesin gelmem
Evlerden irak dedik ya laf ta anlamion abi
Tövbeler olsun ????????????
Abooowww Ela'nin patronu mu oldun seeen. Abi yakismaz, gel sen don o yollardan. Mecaz yok bak burada, don gel o yollardanbenimkisi iş ilişkisi. patron - eleman
ama sen müşteri olcen yaww ????
edit : ilk müşteri diye çiftliğe resmini asıcam söz
gelince seni de çiftliğe misafir ederim diyemi korktunAbooowww Ela'nin patronu mu oldun seeen. Abi yakismaz, gel sen don o yollardan. Mecaz yok bak burada, don gel o yollardan
Adnan ooca desem olmaz, kedicik desem hic alakasi yok. bilemedim. prensesinle seni basbasa birakayim en iyisi.gelince seni de çiftliğe misafir ederim diyemi korktun
İstemez abi istemez benim hic isim olmaz boyle işlerle ????benimkisi iş ilişkisi. patron - eleman
ama sen müşteri olcen yaww ????
edit : ilk müşteri diye çiftliğe resmini asıcam söz
Gunaydingünaydın ahali
haftanın bu tam ortasındaki efsane günde her zamanki gibi önce sağlık mutluluk huzur ve neşe sonrasında 52 tane bitcoin sizinle olsun ???? ????