yobb
Council
Gunaydin
hadi bitcoin i az dedin anladim pandemi falan da bu efsane gunler frendyol gibi mi her gun e bir isim vermek adet oldu ????????????
çay var içer misin ?
Gunaydin
hadi bitcoin i az dedin anladim pandemi falan da bu efsane gunler frendyol gibi mi her gun e bir isim vermek adet oldu ????????????
İcmeyeyim pandemi korkuom ben disardan bisey icmiom ????çay var içer misin ?
İcmeyeyim pandemi korkuom ben disardan bisey icmiom ????
Taam brom içmezse içmesin, sen bana ver bi çay, ama hesabı ne yapacağını biliyosun ????yaaaa nolcakkk yaaa
korona morona darona yalan bunlar amarikanın oyunu verim bi çay için ısınsın ???? ????
O biliyor kesin şüphe yok ta bi biz ogrenemedik bu hesabin noldugunu????Taam brom içmezse içmesin, sen bana ver bi çay, ama hesabı ne yapacağını biliyosun ????
Ben rus seviom,beyazlari daha bi seviyom,sicak sevmiom yani ????????yaaaa nolcakkk yaaa
korona morona darona yalan bunlar amarikanın oyunu verim bi çay için ısınsın ???? ????
sabah kaşıntısımı buBen rus seviom,beyazlari daha bi seviyom,sicak sevmiom yani ????????
O biliyor kesin şüphe yok ta bi biz ogrenemedik bu hesabin noldugunu????
Ben rus seviom,beyazlari daha bi seviyom,sicak sevmiom yani ????????
İcimden diyordum ki komtan bu meseleye girmezsabah kaşıntısımı bu
ElaN senin olsun istemez dedik ya kac kez dicem daha ????????????ELAn MusT var isdermisin monoDON yiğenim
İcimden diyordum ki komtan bu meseleye girmez
Şaşırtmadı ????
ElaN senin olsun istemez dedik ya kac kez dicem daha ????????????
Dusman seysine dusman ????
Komtana kit... yaziyosan olu baska turlu imkani yok kabul etmiom ????soğukta var veriyim mi ????
Heen böyük korkun oldum galiba ???? ???? ???? ???? ????
Komtana kit... yaziyosan olu baska turlu imkani yok kabul etmiom ????
Alindin mi sen bakim alindin mi seni gidi seni ????hakkediyon emme. tidittirme duvara olum bak git
çiftliğe gel bişi diycemAlindin mi sen bakim alindin mi seni gidi seni ????