tabi görüşelim. Artık mesafeler yakın
Gerçi sende haklısın Trabzon’a gitmek daha kısa sürüyor ????beylikdüzünü yakın bi mesafe olarak nasıl olabilir ki
ne ile ölçüm yaptın hacım haritadan kuş uçuşu cetvelle falan mı
arpan bol bugünBu ne yaa, burası goygoy sayfasına dönmüş ????????
senin ironini yesinler emi ???? ???? ???? ağlamaya ironi demiş adam yaaaaGünaydın herkese hayırlı işler kolay gelsin ahali ????
1 Alana 1 bedava, kampanya yapmışlar ????????arpan bol bugün
sen kesin bedava olanını yemişsindir ???? ????1 Alana 1 bedava, kampanya yapmışlar ????????
Biliyosun bu işi ihtiyar ????????sen kesin bedava olanını yemişsindir ???? ????
Ne yazaydım sazan avina ciktim mi ? ????senin ironini yesinler emi ???? ???? ???? ağlamaya ironi demiş adam yaaaa
sazan sensin haberin yok *** ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????Ne yazaydım sazan avina ciktim mi ? ????
senin kullanıcı kitabın elime geçmişti bi ara. ???? sanayide mi ne düşürmüşsün ????Biliyosun bu işi ihtiyar ????????
Doğru...atos portos aramis in arasına düşmüşüz kurtulabilir miyiz ????sazan sensin haberin yok *** ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
cevabı biliyon. bilmesende hissediyosundur kesin ???? ???? ????Doğru...atos portos aramis in arasına düşmüşüz kurtulabilir miyiz ????
Bi ıslaklık var ama tam nerde ????????????cevabı biliyon. bilmesende hissediyosundur kesin ???? ???? ????