MoNoT10
Council
Bak ne dicem dönüşte Beylikduzu vilayetine ugrayalim orda @comandante nin kileri de patlatalımLikiti boş ver orcinal çin malı ato getiririz ????
O da kirli çıkı bi okaa yerin altinda varmış ????????????
Bak ne dicem dönüşte Beylikduzu vilayetine ugrayalim orda @comandante nin kileri de patlatalımLikiti boş ver orcinal çin malı ato getiririz ????
yerin altındakini görsen korkarsın çocuğumBak ne dicem dönüşte Beylikduzu vilayetine ugrayalim orda @comandante nin kileri de patlatalım
Onun likitlerin hepsi kahveli ben sevmiyom ????????Bak ne dicem dönüşte Beylikduzu vilayetine ugrayalim orda @comandante nin kileri de patlatalım
Kahveli likit böyle yan etki yapio demek ????????????bu sefer böyle olcen ???? ???? ????
Ekli dosyayı görüntüle 49589
anladın anladında yanlış anladın be çocuk ???? ???? ???? yeraltındakini görünce sen böle olcan diyomKahveli likit böyle yan etki yapio demek ????????????
Sen ondan gecen foto çekince gozleri kadrajin disinda biraktin şimdi anladim ????????????????
Likitte sorun yoksa o zaman mesele yok abi,benim gozler acildigindan beri böyle 360 derece radar ????????????anladın anladında yanlış anladın be çocuk ???? ???? ???? yeraltındakini görünce sen böle olcan diyom
Benim okulda sorun yok abi sorun bende ???????????? üniversiteyi de ondan terk ettim zatisenin ilkokulda bi sıkıntı var anlaşılan monoDON
susuyomBenim okulda sorun yok abi sorun bende ???????????? üniversiteyi de ondan terk ettim zati
Anlasamda anlamamis gibi yaptım ????????????
Muhabbeti oraya getirip sonrada ben susuyom dion alemsin abi ????susuyom
bundan ötesi bandırma ???? ???? ????
işin raconu bu duracağın yeri bilmelisin yeğenMuhabbeti oraya getirip sonrada ben susuyom dion alemsin abi ????
Haklısın ???? ya ne guzel marmara turu yapioduk şurda,tekere comagi soktun gene ????????????işin raconu bu duracağın yeri bilmelisin yeğen
tekere comagi soktun
Şakşakçı yupiş ayikito yapmış yine ????????????Gene bir baş yapıt gene bir efsane yeminlen başucu şarkısı ???? ???? ????
Şakşakçı yupiş ayikito yapmış yine ????????????