Hocam sen eskiden ortamlarda başı çekerdin senin olduğun yerde muhabbet eksik olmazdı. Bak arkadaşlar muhabbetsizlikten dem vurmuş.Burdayım burda????
Haklısın üstadım. Koba da benden şikayetçi. Bundan sonra hergün forumda olacağım.Hocam sen eskiden ortamlarda başı çekerdin senin olduğun yerde muhabbet eksik olmazdı. Bak arkadaşlar muhabbetsizlikten dem vurmuş.
Arayı açma hocam özletme kendiniHaklısın üstadım. Koba da benden şikayetçi. Bundan sonra hergün forumda olacağım.
Sizde ne var ne yok. Sıkıntı yoktur umarım. Sağlık yerindeyse gerisi de önemli değil.
Bi karar verin. Bi diyosunuz 1,5 mt mesafe, bi diyosunuz yaklaş hoca.Arayı açma hocam
1,5 mt den yaz hocam zor mu kablosuz klavyeler var sıkıntı etmeBi karar verin. Bi diyosunuz 1,5 mt mesafe, bi diyosunuz yaklaş hoca.
Üstadım yaramazlık yok İstanbul'a taşındık yeni. Keyfimiz sağlığımız yerinde çok şükür pandemiden sağ çıkmaya çalışıyoruz. Siz de ne var ne yok. Çok oldu konuşmayalı.Haklısın üstadım. Koba da benden şikayetçi. Bundan sonra hergün forumda olacağım.
Sizde ne var ne yok. Sıkıntı yoktur umarım. Sağlık yerindeyse gerisi de önemli değil.
1,5 mt den yaz hocam zor mu kablosuz klavyeler var sıkıntı etme
Hayırlı olsun üstadım. Bizde değişen birşey yok. Bugüne kadar sağsalim çıkmayı başardık. İnşallah hep birlikte hiç bulaşmadan atlatırız süreci.Üstadım yaramazlık yok İstanbul'a taşındık yeni. Keyfimiz sağlığımız yerinde çok şükür pandemiden sağ çıkmaya çalışıyoruz. Siz de ne var ne yok. Çok oldu konuşmayalı.
İnşallah üstadım. Bir an önce bitse de şu salgın, bir türlü gelemediğim buluşmalardan birine gelsem de dünya gözüyle bi görsem sizi.Hayırlı olsun üstadım. Bizde değişen birşey yok. Bugüne kadar sağsalim çıkmayı başardık. İnşallah hep birlikte hiç bulaşmadan atlatırız süreci.
Şimdi benim aklımdan bu geçiyordu. Salgın bi bitsin, ya İstanbulda tekne turu, ya Ankarada goca buluşma. Yapalım valla.İnşallah üstadım. Bir an önce bitse de şu salgın, bir türlü gelemediğim buluşmalardan birine gelsem de dünya gözüyle bi görsem sizi.
Hadi inşallah üstadım. Sağlıklı günler diliyorum. O zamana kadar muhabbete devam ederiz yine buradan.Şimdi benim aklımdan bu geçiyordu. Salgın bi bitsin, ya İstanbulda tekne turu, ya Ankarada goca buluşma. Yapalım valla.