MoNoT10
Council
Bu benim yaşlanmış halim beeeresmimi nerden buldun
Nasi diplerdeysen artik düşünde gerçeğinde bana salça oluyon onda da frekans karisiyo yasliliktan zaar ????
Bu benim yaşlanmış halim beeeresmimi nerden buldun
göstertçem şimcik korkup kaçıvercen ????Bu benim yaşlanmış halim beee
Nasi diplerdeysen artik düşünde gerçeğinde bana salça oluyon onda da frekans karisiyo yasliliktan zaar ????
Muhim olan etki etki hani bende olan etkileyiciliktengöstertçem şimcik korkup kaçıvercen ????
fasulye gibi nimet sanma len kendini hemen
fasulyecik ????
klasik fasulye sendromu seninki. kendini bi halt sanıyon ama deelsin ???? ????Muhim olan etki etki hani bende olan etkileyicilikten
Fasulyecik te olsa o..uttruyo mu ?adami
Bitti aga ????????????
Dedim dedim inanmadınız, nooldu şimdi ????????MonoDON görünce korkma emi????????
Ekli dosyayı görüntüle 49074
Ah be abiklasik fasulye sendromu seninki. kendini bi halt sanıyon ama deelsin ???? ????
anladın sen onu ya bu bana yeterliAh be abi
Hep tekraru ahsen velevkane yuzseksen
360 ta olsa donmez burdan senin icin tek seçenek
Veladdallin amin ????
Tamam abi senin sakallar da cok tatliş tamam ????????????anladın sen onu ya bu bana yeterli
Hadi behlul kaçar işler var ????bulanık sularda yüzme bida. yılan balığı affetmez sokar
bi şey daha açıklığa kavuştu.Bu benim yaşlanmış halim beee
Yanliz gözden kacirdigin bir nokta var abimbi şey daha açıklığa kavuştu.
şimdiden benim halime özeniyosun dimekki
Aha burda açıktan tehdit var ????Yanliz gözden kacirdigin bir nokta var abim
Ben bankacıyım ????
İstedigim an istediğim adami dakka da bulurum
Bugun paylaştığım foto da bunun ispati gibi anladin sen????
Parmaklarimin ucundasın ehtiyar ????????????????
Tehdit yok buldum zati ????????????Aha burda açıktan tehdit var ????
de git len bebe. elimin altındasın. bi budo biletine bakar senin hesabın. kaşınma ????Yanliz gözden kacirdigin bir nokta var abim
Ben bankacıyım ????
İstedigim an istediğim adami dakka da bulurum
Bugun paylaştığım foto da bunun ispati gibi anladin sen????
Parmaklarimin ucundasın ehtiyar ????????????????
Yohhh beee abiii ne arastirmasi tammaamen tevafuk ????????????monoDON ben sen gibi araştırma neyin yapmam ama adresinde var bende unutma kaçacak yerinde yok ????
Günaydın