Goygoy Sihirli Goygoycular-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denedim ben. güzel. majörle mukayesem şöyle olmuş.
majöreden sesli, sıcakbuharlı. kurulum kolaylığı ve aroması eşit diye not almışım.
bulabilirsen alabilirsin bence. özellikle LE bulamazsan V2 ;)
LE yi @murcix kullanıyo şu an :)
Ben aldim zaten abi geçenlerde en son ne aldin konusuna Teşekkür icerikli yazmıştım
Majör mukayesesinde uzun kullanim da senden farkli düşündüğüm taraflari var.Kullanilan telle alakalı da olsa nispeten majore göre sicak denilebilir ama aslinda baca yapisi itibariyle ilik soguk arasinda bi ato bence????
Aroma konusunda basarili buldum ozellikle 26 degilde 27 ga 2.5 mm 6 tur sarimla cok keyifli????
Tc kullanimda o bacadan oturu coşuyor zaten ????
Kurulum ve sıkılık konusunda da cogu atoya nal toplatır ????
Besleme problemi ile karsilasmadim henüz pek ihtimal de yok
İcim tarifini ise soyle yapsam yanlış olmaz sanirim smooth dedikleri tarzda
Likit corba olmadan buharlaşıyor icerige dair harmani guzel belki tamda olmasi gerektigi gibi diyebilirim
Sert saf tütünlerde pek iyi olmasada karisik icerikli tutun,pastane,meyveli pastane performansini begendim duz meyve deneme sansim olmadi
Vurum baca yapisina ragmen yerinde ve iyi ????
Malzeme kalitesi uretimi cinde olan orjinal urunlerde dahil bircok atodan ust düzeyde ????????????????
Eksi olarak gördüğüm yonu;kisiye bağlıdır, büyüklüğü ve driptipleri
Simdilik gözüme takilanlar böyle ☺️
Edit: Duzenleme

Son düzenleme:
Ben aldim zaten abi geçenlerde en son ne aldin konusuna Teşekkür icerikli yazmıştım
Majör mukayesesinde uzun kullanim da senden farkli düşündüğüm taraflari var.Kullanilan telle alakalı da olsa nispeten majore göre sicak denilebilir ama aslinda baca yapisi itibariyle ilik soguk arasinda bi ato bence????
Aroma konusunda basarili buldum ozellikle 26 degilde 27 ga 2.5 mm 6 tur sarimla cok keyifli????
Tc kullanimda o bacadan oturu coşuyor zaten ????
Kurulum ve sıkılık konusunda da cogu atoya nal toplatır ????
Besleme problemi ile karsilasmadim henüz pek ihtimal de yok
İcim tarifini ise soyle yapsam yanlış olmaz sanirim smooth dedikleri tarzda
Likit corba olmadan buharlaşıyor icerige dair harmani guzel belki tamda olmasi gerektigi gibi diyebilirim
Sert saf tütünlerde pek iyi olmasada karisim icerikli tutun,pastane,meyveli pastane performansini begendim duz meyve deneme sansim olmadi
Vurum baca yapisina ragmen yerinde ve iyi ????
Malzeme kalitesi uretimi cinde olan orjinal urunlerde dahil bircok atodan ust düzeyde ????????????????
Eksi olarak gördüğüm yonu;kisiye bağlıdır, büyüklüğü ve driptipleri
Simdilik gözüme takilanlar böyle ☺
Edit: Duzenleme
ben sek tütün içip, kalın tel kullanmadığımdan yazdığın şeyler beni etkilemedi ki ????
beğendiysen ne mutlu sana. ben majör ve true larımla mutlu mesut yaşıyorum :cool:

denedim ben. güzel. majörle mukayesem şöyle olmuş.
majöreden sesli, sıcakbuharlı. kurulum kolaylığı ve aroması eşit diye not almışım.
bulabilirsen alabilirsin bence. özellikle LE bulamazsan V2 ;)
LE yi @murcix kullanıyo şu an :)
Majörden sesli değil abi gayet sessiz ve yumuşacık hava akışı. Temizlik sonrası hava kanalına su falan mı bıraktın ????

@MoNoT10 hocam yaz bir konu da keyifle okuyalım. Bende çok beğendim atoyu. Konusu olsun, hak ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri