comandante
Council
sizi kurtarmak için bozdum ortaklığı. nankörlerNe o bi ara ortaktın tükkan a övüyodun bize , Erdal a gittin ortak oldun yürümedi, şimdi de" manyak " pehh ???? ????
Kürkçü misali görürüz yakında ...![]()

sizi kurtarmak için bozdum ortaklığı. nankörlerNe o bi ara ortaktın tükkan a övüyodun bize , Erdal a gittin ortak oldun yürümedi, şimdi de" manyak " pehh ???? ????
Kürkçü misali görürüz yakında ...![]()
de git len kazıkçı yupiş.@comandante halk unutmaz abi ???? ???? ????
sizi kurtarmak için bozdum ortaklığı. nankörler![]()
aha bak iteledi hemen sana alt katından. hissettinmi .hayırrrr
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
de git len kazıkçı yupiş.![]()
![]()
![]()
mercedes aldın bunların parasıynan niye demiyon
![]()
![]()
![]()
Klonculukta zirve yaptın kanka ???? ???? ????mersedes abi c ile orjinaline para yetmedi bizde çakmasını aldık ???? ???? ???? ????
Klonculukta zirve yaptın kanka ???? ???? ????
haydin ben kaçar. muhabbetiniz bol olsun. kalın sağlıcakla. ✌
Yapılacaklar listesini gördüm biraz kalabalık ????camları da sil abim bugün![]()
![]()
Yapılacaklar listesini gördüm biraz kalabalık ????
Uzaylılara yazık olmuş. ????????
Listeyi büyütüyom. Cumartesi seni eve atıcam. Hazır ol ????????????????Yapılacaklar listesini gördüm biraz kalabalık ????
Listeyi büyütüyom. Cumartesi seni eve atıcam. Hazır ol ????????????????
Listeyi büyütüyom. Cumartesi seni eve atıcam. Hazır ol ????????????????
Noldu gomtanım dişler , boks maçına falan mı çıktın yoksa ???? ????vay çakalllll hazır dişte yokken neler yapıcan sen softa![]()
![]()
![]()
Gel sende merak etme uzaktan. Yaklaş yaklaş ????????????vay çakalllll hazır dişte yokken neler yapıcan sen softa![]()
![]()
![]()
Yamacıma geleceğini hep bi unutuyon sende ????????????Noldu gomtanım dişler , boks maçına falan mı çıktın yoksa ???? ????
Çok yaklaşmayayım istersen , kalan üj bej dişinde dökülmesin ???? ????Gel sende merak etme uzaktan. Yaklaş yaklaş ????????????