saat 10.38 siftah yok. daaa kötüsünede hazır ol yupiş
saat 10.38 siftah yok. daaa kötüsünede hazır ol yupiş![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
çay beleş geldi diye neler diyo@comandante karbonatlı olsun @yobb un elinden olsun. ????????????????
Bence menüye ''Tea Latte'' de eklenmeli.
Sen de dağıt beleş, bak nasıl şişiriyoz seni de ???? ????çay beleş geldi diye neler diyo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@comandante karbonatlı olsun @yobb un elinden olsun. ????????????????
Bence menüye ''Tea Latte'' de eklenmeli.
Çeşit çeşit şaap kanka, tek telden zevkli olmuyor zaten ???? ????harika fikir kesin tutar en kısa sürede menüye ekliyorum![]()
![]()
bozacılığamı terfi ettinSen de dağıt beleş, bak nasıl şişiriyoz seni de ???? ????
He bozacıyım ne demezsin ???? Haftanın ikinci günü sor şimdi 50 çay borcun var der ,bozacılığamı terfi ettin![]()
ne alırım ne ısmarlarım ben bu karbonatçıdan ardıkın yiğen
yupişin fıçısındasın sen hep. hala da gidiyon. akıllanmadın bi türlü. müstehak sana.He bozacıyım ne demezsin ???? Haftanın ikinci günü sor şimdi 50 çay borcun var der ,
O yüzden şeettim içsende içmesende ... ????
Yupiş ayakaltı kolay oluyor istemesi , yani tükkanın alt katında ????yupişin fıçısındasın sen hep. hala da gidiyon. akıllanmadın bi türlü. müstehak sana.
gel manyağa bağla sende![]()
alışmış kudurmuştan beterdir derler sende alışmışsın yupişin itelemesine dimekki. haydin kolay gele sizeYupiş ayakaltı kolay oluyor istemesi , yani tükkanın alt katında ????
Ne o bi ara ortaktın tükkan a övüyodun bize , Erdal a gittin ortak oldun yürümedi, şimdi de" manyak " pehh ???? ????alışmış kudurmuştan beterdir derler sende alışmışsın yupişin itelemesine dimekki. haydin kolay gele size![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
He bozacıyım ne demezsin ???? Haftanın ikinci günü sor şimdi 50 çay borcun var der ,
O yüzden şeettim içsende içmesende ... ????
Senin için ofiste ek iş bile kovalıyorum, anca yetişiyoruz hesaba ???? ???? ????52 kanka para tosttan kazanılır 15 de tostun var ???? ????
Ne o bi ara ortaktın tükkan a övüyodun bize , Erdal a gittin ortak oldun yürümedi, şimdi de" manyak " pehh ???? ????
Kürkçü misali görürüz yakında ...![]()