seni tanımayanlara anlat sen bunu. ne halt ettiğini bilen biliyor zaten???? ???? ???? ????
Ekli dosyayı görüntüle 45268
fotoğrafları var kanıtlı abim ???? ???? ????
hiç kullanmadım. tedarikçinin sayfasında sor bence, yada tedarikçiye mesaj atKomşu mahalle çökmüş yine sanırım. Neyse size birşey sorayım bari, bu bizim oopslikit in en güzel tütünlü likiti hangisi? Birisi tütünlü likit almak istiyorum dedi orayı önerdim ama tütünlü likit konusunda deneyimim yok denecek kadar az. Yada başlık mı açmam lazım? Bir yol gösterin bana lütfen![]()
Komşu mahalle çökmüş yine sanırım. Neyse size birşey sorayım bari, bu bizim oopslikit in en güzel tütünlü likiti hangisi? Birisi tütünlü likit almak istiyorum dedi orayı önerdim ama tütünlü likit konusunda deneyimim yok denecek kadar az. Yada başlık mı açmam lazım? Bir yol gösterin bana lütfen![]()
Hocam ben kendime yapıyorum fakat her sorana likit yaparsam ohohoooal aroma kendin yap artık tüm sırlar açıldı
likit yapmak uzaya çıkmak kadar kolay ???? ????
utanmadınmı hiç fotolamaya
mangal rakıya ne ara geçtin yupiş. başka şeyler diyordun az önce şişecek filan derken cızbıza geçtingene aklın nerde ya mangal ve rakının utanılacak nesi allasen
kafan birazda normale çalışsın ihtiyar 90 dan sonra azman olanı neyse gerisini demiyim ???? ???? ????
mangal rakıya ne ara geçtin yupiş. başka şeyler diyordun az önce şişecek filan derken cızbıza geçtin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cızbız mort şu an ???? ???? ???? ????
yemedikabi ben baştan beri burdaydım
sen hiç buralara uğramadın ki aklın fikrin nerdeyse artık![]()
![]()
![]()
yemedik![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tencere dibin kara. dişçilere düşesin tekrar demiyom bak. kızdırma derimdişler kesmiyordur ondan ezip vereyip istersen ???? ???? ???? ???? ????
Muhabbete bir çay arası versek ya @yobb usta.
11:00 'e kadar çay siparişleri yarım marka felan olsa. Promosyon istiyor ahali.
tencere dibin kara. dişçilere düşesin tekrar demiyom bak. kızdırma derim![]()
![]()
![]()
![]()
kıvırıp suçu başkasına atmayı okus yapabiliyo. sen yapamazsın asenamZaten bi daha gitmem uhu ile kendim hallederim evde ???? ???? ????
onu bunu bırakta kıvırıyon da kıvırıyon maşallahın var bu sabah ????????????