onunda bi çözüm olcağına pek emin değilim benGaportacının adresi vir önce ???? ???? ????
Güngören sanayi sitesinde Levent usta var ona gidersin, hem sana yakın ????????Gaportacının adresi vir önce ???? ???? ????
kaç milim onuda deyiver. sen decrübelisin ???? ???? ????Güngören sanayi sitesinde Levent usta var ona gidersin, hem sana yakın ????????
Silikon yerine beton mu döktünüz ne ettiniz ???? ???? ????onunda bi çözüm olcağına pek emin değilim ben
Askerde mg3 cümüymüş neymiş ???? ???? ????bu araba geçen levoyu sollamış. gırmızı ışıkta yakaladığında olan bu. barnaklan yapmış. yanlış anlaşılma olmasın.
ben diyim softum. ona göre şeeettt sen
Ekli dosyayı görüntüle 26275
küçük delikler barnakla açılmış belli de, büyükleri neyinen açmış ki????????bu araba geçen levoyu sollamış. gırmızı ışıkta yakaladığında olan bu. barnaklan yapmış. yanlış anlaşılma olmasın.
ben diyim softum. ona göre şeeettt sen
Ekli dosyayı görüntüle 26275
ben uyardım. sen araya girme bence. yada avustralyaya neyin gaç ???? ???? ????Askerde mg3 cümüymüş neymiş ???? ???? ????
????????????????????????????????????????küçük delikler barnakla açılmış belli de, büyükleri neyinen açmış ki????????
Valla Maşallah ozaman nediyim ???? ???? ????????????????????????????????????????????
Kolay gelsin.Selamlar Ahali, Bugün Pazartesi ne de güzel gelir sesi
Sabahın 6 Sında uyanmışım daha hoca minareye çıkmamış,
Tam 3 toplantı saat 12 ye kadar 3 ünde de sunum bende... Ve öğleden sonra YKT var. Bugünden nefret etmem adına herşey halihazırda mevcut...
Sizler napirsiniz Emeklilerle gün boyu pek konuşmak istemiyorum gerginliğimi arttırıyorlar
Eyvallah azizimKolay gelsin.
gel gel az konuşalımSelamlar Ahali, Bugün Pazartesi ne de güzel gelir sesi
Sabahın 6 Sında uyanmışım daha hoca minareye çıkmamış,
Tam 3 toplantı saat 12 ye kadar 3 ünde de sunum bende... Ve öğleden sonra YKT var. Bugünden nefret etmem adına herşey halihazırda mevcut...
Sizler napirsiniz Emeklilerle gün boyu pek konuşmak istemiyorum gerginliğimi arttırıyorlar
@Karagezgin Bak şimdi nasıl keyiflenecen ????gel gel az konuşalım