Karagezgin
Council
Komutan valla benim işim zor... Meslek değiştirmeyi düşünüyorum . Sizler gibi Emekli ama ÖFkeli olacağım yada hızlı ve emekli miydigel gel az konuşalım
Komutan valla benim işim zor... Meslek değiştirmeyi düşünüyorum . Sizler gibi Emekli ama ÖFkeli olacağım yada hızlı ve emekli miydigel gel az konuşalım
Yav emekli olamıyok ki. 3 yıl geçti hala beklemedeyiz mecburenKomutan valla benim işim zor... Meslek değiştirmeyi düşünüyorum . Sizler gibi Emekli ama ÖFkeli olacağım yada hızlı ve emekli miydi
Demaa oyle demaa,açık etmaaa ????bizde hız kalmadı ki. durağan moda geçtik ???? hız bebelerde (okus-yupiş) ardıkın
deme öyle ya , Durum o kadar vahim mi bak şimdi keyfim yerine geldibizde hız kalmadı ki. durağan moda geçtik ???? hız bebelerde (okus-yupiş) ardıkın
???? sus sus öyle sansınlar. bişi denicem ????????????????Demaa oyle demaa,açık etmaaa ????
Emekli olacan da ne olacak boşver işleyen demir ışıldar bak komutan şehir içi 20 yi geçemiyormuş artıkınYav emekli olamıyok ki. 3 yıl geçti hala beklemedeyiz mecburen
biz senden şaka yaptım işler tıkırında deyip aşağıdaki videoyu atmanı bekleyelim sende mavişim mavileşelim atbunu unuduyolar
bandırmaya doru götürcen sen benibiz senden şaka yaptım işler tıkırında deyip aşağıdaki videoyu atmanı bekleyelim sende mavişim mavileşelim at
Zaman gelse de çalışacaz çalışmasına da, dilekçenin cepte olmasının verdiği rahatlık başka azizimEmekli olacan da ne olacak boşver işleyen demir ışıldar bak komutan şehir içi 20 yi geçemiyormuş artıkın
kötü mü bana bana yersin azizimbandırmaya doru götürcen sen beni
kötü mü bana bana yersin azizim
koşuya çıkarsın komutanım 3 km teçhizatsız mis gibihazımsızlık yapar bu saatte bana
kandırıyom ben onları susss terasta boğaz manzarasıyla içiyomYaaa ne erdal bakkalı çay manzaraya karşı içilir
imkanlar el vermiyorsa kurtköyde içilir
Ekli dosyayı görüntüle 26276
hiç sevmem koşmayı başka aktivitelerim var kalori yakıcıkoşuya çıkarsın komutanım 3 km teçhizatsız mis gibi
O rap seviyo daha çok, sen öyle videolar bekleme hiç ????????????biz senden şaka yaptım işler tıkırında deyip aşağıdaki videoyu atmanı bekleyelim sende mavişim mavileşelim at