sihirbaz
Council
Benim işim bu ????????sen ne halt yimeye dalıyon ordaya
Benim işim bu ????????sen ne halt yimeye dalıyon ordaya
elinde yuvarlak bişimi var sininBenim işim bu ????????
Nassolsa gaportacın var senin olmayan ne yapsın ????Benim işim bu ????????
@lvnt74 levoyu yolladım ödemeyi yapıp hesabımı gapatacak. sen sakince dur behle yerinde.kaçak çaycılar fincanını alıp tükkanda takılan lafım sizlere ben anlamam arkadaş ben çarpımı atarım
sonra yok ben bu kadar içmedim yok ben değildim
yok ben pammık istemediydim ben anlamam
Kendini gurşunların silikonların önüne attı ???? Cansiparane savundu seni ????????????
levoyu yakından gördü o ???? ???? ???? ????senden de bu hareketleri beklerdimö yanlız kankacım ama nerdeeeee ilk tüyen hep sen oluyon maşallah pire gibisin ???? ????
Bizim tanıdık gaportacımız yoğ, fazla diklenmeye gelmez ???? ???? ????senden de bu hareketleri beklerdimö yanlız kankacım ama nerdeeeee ilk tüyen hep sen oluyon maşallah pire gibisin ???? ????
Çok renkliymiş beyaaa ???? kırmızısı bol tam okus abiye göre????????????yeni yerimi mirak edenlere gelsin buda
Ekli dosyayı görüntüle 26267
Bizim tanıdık gaportacımız yoğ, fazla diklenmeye gelmez ???? ???? ????
onuda zildimÇok renkliymiş beyaaa ???? kırmızısı bol tam okus abiye göre????????????
yeni yerimi mirak edenlere gelsin buda
Ekli dosyayı görüntüle 26267
kepengler sen girme diye gapalı içerde herbişey var olummmmmmmkeşke bu saatte açık olan bi dükkana takılsaydın ihtiyar
napıyonuz gidip kapıda emekli mayış kuyruğu alacaklılar gibi sıraya mı giriyonuz ???? ???? ????
onuda zildim