sihirbaz
Council
Yok canım o kadar kötü niyetli değildir benim brom, o kadar severki dedesini, pamuklara sarar, omuzunda taşır ???? dört kişiyle birlikte ????????Dedeye erken terhis mi verecek diyon ???? ????
Yok canım o kadar kötü niyetli değildir benim brom, o kadar severki dedesini, pamuklara sarar, omuzunda taşır ???? dört kişiyle birlikte ????????Dedeye erken terhis mi verecek diyon ???? ????
sende de bi yükseliş var bakıyom. gidişti miYok canım o kadar kötü niyetli değildir benim brom, o kadar severki dedesini, pamuklara sarar, omuzunda taşır ???? dört kişiyle birlikte ????????
Niyeti bozmuş bunlar belli , tikkat et gendine çay dı gazoz du virirlerse içme ???? ???? ????sendede bi yükşeliş var bakıyom. gidişti mi
Niyeti bozmuş bunlar belli , tikkat et gendine çay dı gazoz du virirlerse içme ???? ???? ????
yohh yohhh sadece ödemeyi Levom yapıcek yupişe ????????????Bişiy sipariş virdin mi önce @lvnt74 e denettir dirim. ???? ???? ????
erdaldayım zaten ???? ???? ???? ordaymışım gibi yapıyodum ????????????
sende fazla çalkaladın. dabikim konuyu. hayırdır. varmı bişi ????????Bunların kolu bacağı uzundur, geçerler tezgahın arkasına bi işler karıştırabilirler ???? ???? ????
Kendine mi ????
Sanırım diil ????????????Kendine mi ????
İşte bu çoğğğ dehlikeli ???? ???? ????bende de bu var okus. tikkatli ol
Ekli dosyayı görüntüle 26264
Sızdırmazlık garantili değil mi ???? ???? ????okusçuk hani belirteyim sık sık geliyon ya
daş gibim oluyo daşşşşşşş ???? ???? ????Sızdırmazlık garantili değil mi ???? ???? ????
????????????????????????????daş gibim oluyo daşşşşşşş ???? ???? ????
Yupiyle aranızdaki mevzuya beni niye dahil ediyon kibende de bu var okus. tikkatli ol
Ekli dosyayı görüntüle 26264
sen ne halt yimeye dalıyon ordayaYupiyle aranızdaki mevzuya beni niye dahil ediyon ki