comandante
Council
senin gibim çok gördüm bizim asgeriye koğuşunda. tecrübeliyim dabikim. özele gel anlat raatla kardişimBakiyorum da sen tecrubelisin bu konuda abi anlatsana biraz engin tecrubenden feyz alalim
Bende yok o mesela ????

senin gibim çok gördüm bizim asgeriye koğuşunda. tecrübeliyim dabikim. özele gel anlat raatla kardişimBakiyorum da sen tecrubelisin bu konuda abi anlatsana biraz engin tecrubenden feyz alalim
Bende yok o mesela ????
Mesela nerene vurdu bu güneş soyle sen sıkalımsenin gibim çok gördüm bizim asgeriye koğuşunda. tecrübeliyim dabikim. özele gel anlat raatla kardişim![]()
![]()
![]()
![]()
annıyonda yannış darafdan dinliyon nidense be abim. işinemi gelmiyo neyMesela nerene vurdu bu güneş soyle sen sıkalım
Kim uzebilir benim abimi ????
Abi ben bilmiyom iste e sende tecrubeliyim dedinannıyonda yannış darafdan dinliyon nidense be abim. işinemi gelmiyo ney![]()
![]()
![]()
monoDON bak şimdi kardeşim. taam utanabilirsin. biliyom. özele gel ben senin derdine çare doktor biliyom. göndericem seni
ağanın eli tutulmaz. bendensin![]()
Reyiz merak etme
Anam küçükken huyun kurusun derdi
Her sabah sana inat suluycam derdim
????????????????
Teheeeyy kim onlar yahahaaa bence onlar düşünsün ????????????
no Money ????çay var para var mı para![]()
![]()
Altın günü gibi mübarek
Koca adamsin tecrubeliyim diye gecinionsen itiraf ettin bi kere. kurtuluşun yokk ???? ???? ????
????
yırtamazsın böle. gol olduKoca adamsin tecrubeliyim diye gecinion
Aile meselelerine karisilmaz demediler mi sana hec heyallaaam yaaa ????????????
Bunun uzerinden bana alicengiz yapio bi de det otede oyna sen ????????????
Taam taam hadi bi kayfe ismarla da barisicam söz ????yırtamazsın böle. gol oldu![]()
![]()
![]()
![]()
Ogretmenler gunu gecti seneye elin bos gelme taam mi ????????????akıllandım ben.
goygoyda yazdığımı iki kere düşünüp üç kere düzeltiyom.
kurtlar sofrası burası.
anında golü atıyorlar kalene ???? ???? ????
24 kasım o loooooooOgretmenler gunu gecti seneye elin bos gelme taam mi ????????????
az bilem o burcuvayaBilmem mi abi
Ayip bee yuhh beee yaziklar ossun beeee
Fazla mi oldu beee ????????????
Deelim ama kivrakzeka diyelim ????????????24 kasım o looooooo![]()
![]()
bide sen öğretmen deelsinki
![]()
![]()
![]()