sihirbaz
Council
Tamam verin gideyim o zaman ????????????1 ₺ cikti ya kutudan ????????????
Tamam verin gideyim o zaman ????????????1 ₺ cikti ya kutudan ????????????
Kesin o gördüğün araclar patronun işbirliğikcileri abi kesin bakAynı saatte dün evden çıktım araçla 5 dakikada gittim. Şimdi trafikten 45dkkadır gidemiyorum.
Yupis onu dunku ictigin uzun isimlinin bedelinden düştü ????Tamam verin gideyim o zaman ????????????
Bir ayilamayan daha sende mi gec kaldin yoksa ????Günaydın.
Aman sakin mod um ???? ???? Sabah sabah çokta şeetme ????????İşe gelipte kendini patron zanneden totoş yüzünden sabah sabah gerilmeyeceğim. Kendime söz verdim. Sabah sabah uçan tekme yumruk atmamak için kendimi zor tutuyorum. ????????????????
Sorma ya sabah sabah delirmemek elde değil. Kendisi dün 45 dakika beni bekletti beni ofisin önünde trafik var geliyorum bekleticem kusura bakma diye.Aman sakin mod um ???? ???? Sabah sabah çokta şeetme ????????
Reyiz merak etmeÖncelikle günaydın. Mutlu yarınlar sizlerin olsun...
İkinci olarak akşam 9 itibariyle 5. vitese taktığınız goygoyhanede sabaha karşı 6 sayfa beni okuma zahmetine soktuğunuz içinde ayrıca teşekkür ediyorum...
Patron Konusunda en iyi savunma saldırmadır @Pleasewait
@yobb bende pembe gözüküyorsun ama ben mi ayılamadım farkında değilim.
@comandante Adminlere çok emri vaki yapma. Aman diyin çarparlar pembeyi geçtim direk mora döndürürler
@MoNoT10 azizim iyimisin bu hır gürde ezmediler seni umarım![]()
Artık mümkün değil. İş başladı bende Üstad. sabah 07:30 işyerinde oluyorum. Ama çayı demle falan ancak başına geçebildim bilgisayarın. Yarın çaydan önce günaydın derimBir ayilamayan daha sende mi gec kaldin yoksa ????
@@yobb bende pembe gözüküyorsun ama ben mi ayılamadım farkında değilim.
korkma korkma yanındayız
Abi deseydinSorma ya sabah sabah delirmemek elde değil. Kendisi dün 45 dakika beni bekletti beni ofisin önünde trafik var geliyorum bekleticem kusura bakma diye.![]()
![]()
O zamanlar sulayacagim diyemiyordum ????