Pleasewait
Council
tabi canım.Abi deseydin
Dun bende emanetin kalmis onu vermeye geldim diye ????????????
Emanet bu basina bi is gelmesin diye acele etmemis olabilirsin yani dimi ama ????

tabi canım.Abi deseydin
Dun bende emanetin kalmis onu vermeye geldim diye ????????????
Emanet bu basina bi is gelmesin diye acele etmemis olabilirsin yani dimi ama ????
haaa öleee. bende sabah güneşi vuruyo sana sandıydımO zamanlar sulayacagim diyemiyordum ????
Alismistik erken günaydınlara kimi zaman yupis den once gelirdin ????Artık mümkün değil. İş başladı bende Üstad. sabah 07:30 işyerinde oluyorum. Ama çayı demle falan ancak başına geçebildim bilgisayarın. Yarın çaydan önce günaydın derim![]()
???? ???? ???? ????abi sabah güneşi bişye vuruyodu sanki![]()
İnan bazı günler moddan çok kullanıyorum onuortadaki ni de mod zannettim bian.![]()
full kahve demiİnan bazı günler moddan çok kullanıyorum onu
Alismistik erken günaydınlara kimi zaman yupis den once gelirdin ????
Evet abi, sadece kahve.full kahve demi
erken gelme sorununmu var. üzüldüm şincikben erken geliyomda rahatsız olmayın diye yazmıyom![]()
Bakiyorum da sen tecrubelisin bu konuda abi anlatsana biraz engin tecrubenden feyz alalimhaaa öleee. bende sabah güneşi vuruyo sana sandıydım![]()
![]()
![]()
![]()
Evet abi, sadece kahve.
Abi hesabı bozulan gözler, ağrıyan bel ve kaybolan yıllar ile ödüyorum.
erken gelme sorununmu var. üzüldüm şincik![]()
Biz genç adamız çalışır öderiz yaşlı değiliz @Karagezgin gibi ????çok süpheli göründün sen gözüme
benden böyle kolay kolay emekli olmayan biri pek bişey istemez hesabıo takmıycan dimi ???? ????
Ekli dosyayı görüntüle 37053
Yav alkolle pek işim yokiçine 2 damla da fişki at be ya enerji olur![]()
![]()
![]()
![]()