comandante
Council
Aranıyo ilanı vericem okus için
Kırmızı dico ve kırmızı macör sustalı aranıyo. ????????????
Kırmızı dico ve kırmızı macör sustalı aranıyo. ????????????
Sıkıysa yapmasın????????????????????Para yokbi de üstüne al şunu sar hazır et ????????
O nu anladım zaten de orta yaptım gol at diye , hep diyo ya ne alsam eve 100 diyom ???? ????Zorla didirtçen yani. Yenge el koymuş olummmm ????????????????
Dico odun filan benimdi zaten ona bakarsan ????????????O nu anladım zaten de orta yaptım gol at diye , hep diyo ya ne alsam eve 100 diyom ???? ????
Şimdi büyük resim göründü işte ???? ???? ???? ???? ????Dico odun filan benimdi zaten ona bakarsan ????????????
İste buna koptum ????????????Tek dayanağı bendim okusun. Bende yengeyi arayıp sana hediye ettim yenge dicem ????????????????????
Dayanak çöktü ???? ???? Okus abi yerler de ????????????İste buna koptum ????????????
Bu daha başlangıç ????????????????Dayanak çöktü ???? ???? Okus abi yerler de ????????????
Cunta yönetimi iş başında desene ???? ???? ????Bu daha başlangıç ????????????????
Ananas MİSAFİRPERVERLİK sembolüdür.Efenim bordo kırmızının koyu tonlarından olup RGB değeri 128,0,0 ,CMYK değeri ise 0,100,100,50 'dir.
Hem ben Akdeniz ananasıyım beyefendi...
Adam çökmenin kitabini yazmışBu daha başlangıç ????????????????
#herşeyçokgüzelolacak ????????????Adam çökmenin kitabini yazmış
Hemde hicbir duygu degisimi gostermeden
Universitelere ders olarak sunma hazirligi yapior????????????
Bravooooo ????????????????????????????????????????????????
Onun icin olmuş zaten ????????????#herşeyçokgüzelolacak ????????????
Onun icin olmuş zaten ????????????
Yarında yupişe geçelim ????????????
Ananas MİSAFİRPERVERLİK sembolüdür.
Bu da demektir ki @Pineapple misafirperver.
Yani tüm hesaplar @Pineapple dan????
Sendenmi gorkçam la bebiş ???????????? yüzüne ardına herbiyerine sölerim ????yarın gel bugün buralarda yoğum arkamdan salla yüzüme konuş ihtiyar ???? ???? ????