Pleasewait
Council
Olsun beyaaa. ????????????????GünaydınlarSevgililer gününüz kutlu olsun bea
![]()
Olsun beyaaa. ????????????????GünaydınlarSevgililer gününüz kutlu olsun bea
![]()
Günaydın güzel insanlar Hayırlı cumalar sevgililer gününüz kutlu olsun .
levent abi bu mübarek günde bir tostunu yeriz yani ????
Bekar lar için temennide bulundun sanırsam, biz evli olduğumuz için üzerimize alınmıyoz ????GünaydınlarSevgililer gününüz kutlu olsun bea
![]()
Umut işte napacanEkli dosyayı görüntüle 29147
@comandante sen hayırdır?????
Nasil bir beklenti icindesin abi????
Sen beyaz rusya hayal edersin yenge alimallah bir çarpar buhara çöllerinde alirsin soluğu demedi deme ????
Bekar evli farkeder mi ki ?Bekar lar için temennide bulundun sanırsam, biz evli olduğumuz için üzerimize alınmıyoz ????
Vay beee,bizim komutana bak sen “zipidi gonzalez” ????Umut işte napacan????
Sen tek başına ikisinin yerine gıpraşıyon ???? Aman tikkatli ol ikisi zor başa çıkıyor @comandante ile????????????Vay beee,bizim komutana bak sen “zipidi gonzalez” ????
Tuh bak ss e okus la yob u ekleyecektim bakinsaniza bi diye unuttum????????
Eğlencelik ????
Ben bi kere yakaladim artik o düşünsün ????????Sen tek başına ikisinin yerine gıpraşıyon ???? Aman tikkatli ol ikisi zor başa çıkıyor @comandante ile????????????
Komutan baş tacıFarketmiyo kardesim bak komutana bak sen ????????????Ekli dosyayı görüntüle 29150
Nedemek abim lafımı olur bir yerden canlı bekliyorum gelsin hallederiz ????levent abi bu mübarek günde bir tostunu yeriz yani ????
????????????????????
Nereden gelecek bu arkadaş ???? Yolda karşılayayım beraber geliriz ,yolu bulamaz falan mazallah ????????????????????????????????
Benim canlıyı benden daha çok bekleyen var anlamadım gitti. ????Nereden gelecek bu arkadaş ???? Yolda karşılayayım beraber geliriz ,yolu bulamaz falan mazallah ????????????