sotw
Council
Yupişe mor yakışıyo diolar ????????????
Her renk var galiba ???? gökkuşağı gibi????????????
Yupişe mor yakışıyo diolar ????????????
Yupişe gitsin hepsi, ben hedaye ediyom ????????????Her renk var galiba ???? gökkuşağı gibi????????????
Ağır gelmesin yupiş e hepsi birden ???? ???? ????Yupişe gitsin hepsi, ben hedaye ediyom ????????????
Gıpraşma deel bu yaraya duz basıyom ????????????Gıpraşıyon bakıyom![]()
O neler neler gördü bilsen. Hafif gelir bunnar ona ????????Ağır gelmesin yupiş e hepsi birden ???? ???? ????
Kaç paaa diyosan okeyim ben ????????Olsa tükkan senin beya ????????
Daaa beder ossun demiyom ????????????Ne oldu beyaa @sihirbaz nire kayboldu kırmızılar![]()
Başgomudan meydan savaşında gaybetmiş ????????????Ne oldu beyaa @sihirbaz nire kayboldu kırmızılar![]()
Hep o macör yüzündenDaaa beder ossun demiyom ????????????
Ben bi tane gomutan tanıyomBaşgomudan meydan savaşında gaybetmiş ????????????
Benden de böyük gomudanı var okusun. yaaa işde o ????????????????Ben bi tane gomutan tanıyom![]()
İşte o zaman dönüş olmaz ????????Büyük gomutanın çok üstüne gderse al dicek parasını vereym çok konuşma ???? ???? ???? 100 mod + 100 ato ????????????????Benden de böyük gomudanı var okusun. yaaa işde o ????????????????
Olum annamıyonnn benden böyük diyom offff. O gomudan para niyin vetmez zaten okusa ????????????İşte o zaman dönüş olmaz ????????Büyük gomutanın çok üstüne gderse al dicek parasını vereym çok konuşma ???? ???? ???? 100 mod + 100 ato ????????????????
Olum annamıyonnn benden böyük diyom offff. O gomudan para niyin vetmez zaten okusa ????????????