Yok be o nun gözü toprağa bakıyor ???? ???? ????Yanliz cay koyarken tepsideki paralari sayiyor
Kumandan parayi odemeden gitmis deyip icinden de guzel duygularini geciriyor
????????????
Yok ya, bitane akranı var bastonlu, cumadan sonra gelirim demişti hala gelmedi diye onu merak etmiştir, baksana nasıl da derinn düşüncelere dalmış ????????????Yok be o nun gözü toprağa bakıyor ???? ???? ????
Yok ya, bitane akranı var bastonlu, cumadan sonra gelirim demişti hala gelmedi diye onu merak etmiştir, baksana nasıl da derinn düşüncelere dalmış ????????????
Acaba hokus burada kimi kastettiKomutanım bak gene gıybet yaptı hokus arkadaşımız ne kadar ayıp ????????????
Ne gıybeti ya, bastonu mu var komutanın ????????????Komutanım bak gene gıybet yaptı hokus arkadaşımız ne kadar ayıp ????????????
Bak ya hala baston diyon abi ????????Ne gıybeti ya, bastonu mu var komutanın ????????????
Bunu başka türlü ifade eden de oluyo ama söylemeyim şimdi burdan ????????Hokus kabul et sende ben gibi iflah olmaz bir serserisin????????????
Hokus kabul et sende ben gibi iflah olmaz bir serserisin????????????
Vay be ne ses varmış bende ????????
Benim peşimi bırak Ninca ben çok tehlikeli biriyimdir ????????????
Kıhh kıhh y keıahaha
Vah vaah, çok erken değilmi daha ????Eveet saat 16:00 kepengi kapatıyoruz beyler????????
Eveet saat 16:00 kepengi kapatıyoruz beyler????????
Vah vaah, çok erken değilmi daha ????
Kendini şımartanı da ilk kez görüyorumBenim peşimi bırak Ninca ben çok tehlikeli biriyimdir ????????????