Aynı bea ????????nabıonuz bea
İllaki istemek mi lazım ???? Bi kere de şöyle kendi elinle servis yapsan n olurçay mı istedin vermedik delitmeyin sabah sabah ????????????
İllaki istemek mi lazım ???? Bi kere de şöyle kendi elinle servis yapsan n olur![]()
Yesen de yemesen de adisyon önüne geliyor
Televizyona, Türkiyenin en büyük teröristlerinden birinin kardeşini (hem de devlet televizyonuna) çıkarıp bununla ilgili hiç ceza almıyorsan o cezayı veremeyen hakimin cübbesine tüküreyim ben...Yesen de yemesen de adisyon önüne geliyor![]()
Televizyona, Türkiyenin en büyük teröristlerinden birinin kardeşini (hem de devlet televizyonuna) çıkarıp bununla ilgili hiç ceza almıyorsan o cezayı veremeyen hakimin cübbesine tüküreyim ben...
Biz 3-5 kişi hayvan hakları, kadın cinayetleri vs. bir şey için eylem yapsak polisimiz miss gibi eskitir bizi, üstüne de ceza alırız büyük ihtimal.
Ya neyse boşverelim, nasıl olsa bu mesajlar da silinecek.
Galon galon rakı içsem bu sinirim, öfkem dinmiyor ama hadi deneyelim bi sade kahvedur sana bi kahve vereyim hararet yapma hemen bi soluklan
Ekli dosyayı görüntüle 12025
Galon galon rakı içsem bu sinirim, öfkem dinmiyor ama hadi deneyelim bi sade kahve![]()
Bunun zabahı akşamı olmazşimcik şuraya bi çilingir sofrası kurdurma zabah zabah ????
Yanliz cay koyarken tepsideki paralari sayiyorEkli dosyayı görüntüle 12027
Escoda esco geldim ya ne çok özlemişsiz yakışıklı çaycıyı abiler????????