MoNoT10
Council
Bende o cekmecenin monte edildiği masayi merak ettim ????????????Ben asıl o defteri koyduğu çekmeceyi merak ettim ???? ???? ????
Tunaydin canlar
Bende o cekmecenin monte edildiği masayi merak ettim ????????????Ben asıl o defteri koyduğu çekmeceyi merak ettim ???? ???? ????
İşçi hakları diye bi şey var kardeşim ???? çok çalışıyoz yoruluyoz????????????Eyyyyyy goygoy hane öğlene kadar 3 günlük yazışma yapıyorsunuz akşama kimse kalmıyor kurulmaya başladım bak size hiç biriniz yoksunuz arkadaş yaaaa
İşçi hakları diye bi şey var kardeşim ???? çok çalışıyoz yoruluyoz????????????
Aslında akşama kadar da yazarız da, biz part time anlaştık yönetimle, o yüzden öğlene kadar goygoy yapıyoz, tam zamanlı da olur da o zaman maaşa zam isteriz ????????Heee heee gördük o kadar goy goyu sanki ben yapıyom ???????????????? çalışmayın bu kadar vucudunuza yazık????
Aslında akşama kadar da yazarız da, biz part time anlaştık yönetimle, o yüzden öğlene kadar goygoy yapıyoz, tam zamanlı da olur da o zaman maaşa zam isteriz ????????
Ben seni ilgisiz bırakmayalım diye cevap yazdım, birde bunlar olumlu puan olarak işimize yarıyo, ayın elemanı durumları yani???? performans puanı yüksek olursa bi maaş ikramiye var ????????Eee sen napıyorsun şuan ???? fazla mesaimi ???? yoksa nöbet mi ???? bileyimde ona göre yükleneyim ????????????
Ben seni ilgisiz bırakmayalım diye cevap yazdım, birde bunlar olumlu puan olarak işimize yarıyo, ayın elemanı durumları yani???? performans puanı yüksek olursa bi maaş ikramiye var ????????
Yav bi mayış ikramiye diyom, bu gün kim kime veriyo 2000 yüro allasen ????????????Vay arkadaş mesajı ilk okumaya başladığımda sandım ki seni yanlız bırakmamak için yazdım diyorsun meğer menfaati varmış yok yooook kimseye güven yok hep menfaat olmuş insanlık ????????????????
Aynen katılıyorum. saat 3 ten sonra tık yok.Eyyyyyy goygoy hane öğlene kadar 3 günlük yazışma yapıyorsunuz akşama kimse kalmıyor kurulmaya başladım bak size hiç biriniz yoksunuz arkadaş yaaaa
NinCa online
kıhhe kıehe keıa