Ekran fotoğrafı alıp koysaydiniz keşke,59 sayfa var nereden bulacağız?Okan da bizdenmiş ya la
Dış Bağlantı
Sigarayla ilgili soruda bahsetmiş, baya baya bitirdim elektronik sigara külliyatını diyor![]()
senmisin yoksa abiYooo beee ikiside gösterdi kendini onların olma ihtimali yokdaaa içimizden biri olabilir ????
nerdesin abi sen saat kaç olmuş yatak dürtmedimi kalk diyeGüünaaydıınnnnnnnnnnn desem bu saatte ayıp olur dimi ????????
Konu başlığını “652 ye tabi imiş gibi yorum yapan goygoycular “olarak değiştirilmesini öne sürüyorum
Sabah 7 mesai başlangıcı akşam 6
Böyle olmaz nerde enerji sinerji metalürji (son söylediğim kafiye tutsun diye)
Kıhh kıhh kıaha
Ekli dosyayı görüntüle 12230
657 idi dur düzelteyim652 ? Derken ?
Ninjam canım senin uykun gelmedi mi ???? ballı sütünü içtin mi bakim ????657 idi
Mesai saatleri vs orda belirleniyor
İnsan istiyor özeniyor böyle gerine gerine fossur fossur homur homur uyumayaNinjam canım senin uykun gelmedi mi ???? ballı sütünü içtin mi bakim ????
Mantıklı ama forumda gececi az. ????????Gündüz sanal çay ocağı var gecede şurda çorba işkembe felan işlerimi yürütsek
Kıhh kıhh kahah
Biraz global düşünmek gerek gerçi avrupalılar sakatatada biraz önyargılı ama asya tarafı tam aradığım müşteri portföyü ne bulsalar yiyorlarMantıklı ama forumda gececi az. ????????
Girişimci gördüm seni ninca .Destekliyorum seni.Gündüz sanal çay ocağı var gecede şurda çorba işkembe felan işlerimi yürütsek
Kıhh kıhh kahah