comandante
Council
tel pamuk likit ile başlayıp ato - moda giden bi yol var falında sankimElleşmeyelim doğum günü çocuğuna ????![]()

tel pamuk likit ile başlayıp ato - moda giden bi yol var falında sankimElleşmeyelim doğum günü çocuğuna ????![]()
@lvnt74????@Saldıray Abi ???? ------->>>>> @sotw???? oklar gözler üstünde
Gomutanım sende hedefe koydun eyice bizi????@lvnt74????@Saldıray Abi ???? ------->>>>> @sotw???? oklar gözler üstünde![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fazlada şeeetme çekiçli döğmeli adminim. olanı var, olmayanı var ????????????????
kaç kaççççç. onuda benmi öğreticem sana ???? ???? ????Gomutanım sende hedefe koydun eyice bizi????
Toplu çökerlerse tepeme ezilir kalırım sorumlusu sen olursun ona göre ????
ahh bi yola çıkabilsem ahhhhhhhhhhhh. ne güzel bi rota oluşturmuştum. yattı ???????? kısmetim yokmuş.@comandante abi selamlar. Seni hususi Balıkesir’e beklediğimi biliyorsundur umarım. Altını çiziyorum: Hususi. Yani öyle yolum düşerse gelirim, kırmızı kar yağsın bakarız, ibikler ötmeden falan değil.![]()
ahh bi yola çıkabilsem ahhhhhhhhhhhh. ne güzel bi rota oluşturmuştum. yattı ???????? kısmetim yokmuş.
neyse dünür ellerindesin zaten. ilk fırsatta gelicem o taraflara![]()
Gel abi gel. Mutlaka gel ki görüşelim.![]()
Yenikapı Bandırma Susurluk Balıkesir Kırkağaç Manisa İzmir Sığacık'tı rotamız. Ani bi durum sebebiyle mecburen erteledik