yalçın
Community
Daha bu hafta verdim ist. bir arkadaşa herşey nasipHala atomizer arıyorum. Major çıkmıyor ! Troy 1xv3 ile damlata damlata gına geldi artıkınBoğaz vurumu sevmeyen mtl ci ne bilim yani değişik
![]()
Daha bu hafta verdim ist. bir arkadaşa herşey nasipHala atomizer arıyorum. Major çıkmıyor ! Troy 1xv3 ile damlata damlata gına geldi artıkınBoğaz vurumu sevmeyen mtl ci ne bilim yani değişik
![]()
Fev bell cap ile kullanıyorum, vurumu kendime göre ayarlayabildim be kullandığım kitler arasında en küçüğü ilginçtir ki tarot nano ile fev oldu ????????FEV 23 mm, 0.9 veya 1.0 mm lik tekli hava vidasiyla ve orjinal boyutuyla vuruyor epey bir boğaza. Hem de fena vuruyor. Majorden fazla vuruyor. Ama Majörümü kaptirmasam, hala onu kullanıyor olurdum. Fakat FEV Majör yanına güzel arkadaş olur. Tabi sokak yüzü göstermemek şartıyla...
Selamlar goygoyun üstadları...
Ben de kısaltma kiti sipariş ettim üstad. Normal halinde devrilmesin diye altına Aegis 100w koydum. Driptip dahil 20cm yi geçiyor. 10 gündür kullanıyorum bu şekilde. Pazularımda ki gelişimi hissedebiliyorum...Fev bell cap ile kullanıyorum, vurumu kendime göre ayarlayabildim be kullandığım kitler arasında en küçüğü ilginçtir ki tarot nano ile fev oldu ????????
Yenisini bekliyorum benDaha bu hafta verdim ist. bir arkadaşa herşey nasip
Sevgili kardeşim. Atomizer ne oldu acaba?Bu Fev'in tipi bir tek benim mi hoşuma gitmiyor? [emoji847][emoji847]
SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yalnız değilsin.Bu Fev'in tipi bir tek benim mi hoşuma gitmiyor? [emoji847][emoji847]
SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dedem teşekkürlerMutlu ve sağlıklı nice yıllara @Saldıray Abi????