sotw
Council
Aman bırak yoğun olsun , işsizliğin ne demek olduğunu yaşadın. Bir daha yaşamazsın umarım ????Çok yoğun beya. Gecem gündüzüm belli değil. Hakkımızda hayırlısı bakalım.
Aman bırak yoğun olsun , işsizliğin ne demek olduğunu yaşadın. Bir daha yaşamazsın umarım ????Çok yoğun beya. Gecem gündüzüm belli değil. Hakkımızda hayırlısı bakalım.
İnşallah dostum Sağolasın. Rabbim kimseyi işsiz bırakmasın.Aman bırak yoğun olsun , işsizliğin ne demek olduğunu yaşadın. Bir daha yaşamazsın umarım ????
Yuvarlanıp gidiyoruz işteSizler naparsınız beya? ???? ????
Sıkı bir mtl atomizerın varsa poda gerek yok. Sar 32ga 2mm kılavuza 5 tur. 6-7 wattta mis gibi içersin.![]()
Orion DNA kartuşu sarmaya çalışacağım, şans dileyin bana![]()
Az daha bekleyeydin bir sonrakine eccük kaldıydıbiraz geç oldu kusura bakma doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara. @Saldıray Abi
Bunun altından kesin bişey çıkar, ben katılmıyom arkadaş, ben kendim öderim yani bi gün ????madem her yerde çekiliş var bende de var anasını satayım
bugün çekiliş ile 1 kişiye gün boyu yediği içtiği benden hediye
bunun içine buraya katıldım yazması yeterli çekilişi ben çekicem eeee hediyeyi ben veriyosam @comandante ye çektircek değilim yaaaa
Bunun altından kesin bişey çıkar, ben katılmıyom arkadaş, ben kendim öderim yani bi gün ????
Ne katılcam yaa, zaten büyün çekiliiler @comandante ye çıkıyo, yine ona çıkar nasılsa ????????????delirtme adamı katıl şuna zaten kaç kişi katılıcak belli değil![]()
Ne katılcam yaa, zaten büyün çekiliiler @comandante ye çıkıyo, yine ona çıkar nasılsa ????????????