comandante
Council
çakma abi onlar olsun kavunlar bizim ben sana kavunun hasını tattırcam@Escobar evlat bak bakim bunlar sizin köydwnmi. Escobarın tarlasından diye bağırıyordu eleman
Ekli dosyayı görüntüle 7005
Yettim gayri. Kaynanadayım diye kurtarcanmı sandın. Mobilde bile yetişirim ben sana koçummm ????????????Dur komutan gelsin beni kopartıp çöğdürsün sonra????
Ahada başladık ????????Ver abi leğ????????eni sen verCırcır oldu bu kesin ???????????????? çok karıştırdı çokkkkk
çok hızlı çokkk ????Yettim gayri. Kaynanadayım diye kurtarcanmı sandın. Mobilde bile yetişirim ben sana koçummm ????????????
öyle diyosa zaten bulaşma abi kafa yapar bak ???? ????Escobarın tarlasından diye bağırıyordu eleman
yok abi çıkmadı daha ağustos sonu gibi anca olmaya başlarSizin oranın mahsulü çıktımı çıkmadımı. Ona göre rakı alcam ????
Çok iyi olurBen bi goygoyhane buluşması yapayım yaaa oyyyy ne güzel olur ????
Şişe takılı dimi ???? ipucu bant yok ???????????? yol uzun sakatlık çıkmasın şöför atarsa iyidir yani ????????????Halimde yok ama???????? Hadi hemen ne duruyoruz daha????
ortada buluşak abi ????Ben bi goygoyhane buluşması yapayım yaaa oyyyy ne güzel olur ????
????????????????????Şişe takılı dimi ???? ipucu bant yok ???????????? yol uzun sakatlık çıkmasın şöför atarsa iyidir yani ????????????
Gelcen gelcen bizim köy ist.da değil zaten ????????????????ortada buluşak abi ????
konum at abi bigün ansızın anladın sen onuEdremit Ezine Çanakkale Keşan hoooppp Tekirdağı çık hemen solda ????????????
Bence gel zaten abi, yoksa spicayı tekirdağ nüfusuna kaydettiririm ????????????