sotw
Council
O surat ne lo ???? ????İstediğin çay olsun abi ????Ekli dosyayı görüntüle 7002
O surat ne lo ???? ????İstediğin çay olsun abi ????Ekli dosyayı görüntüle 7002
mutsuzum ama para lazım suratı abi ???? ????O surat ne lo ???? ????
Şimdi ben bu İzmir lilere alın bu çocuğu kefilim dedim amamutsuzum ama para lazım suratı abi ???? ????
ben anlamam bişey olursa senin üstüne kalırım abiŞimdi ben bu İzmir lilere alın bu çocuğu kefilim dedim ama
neyine kefil oldum onu bilmiyorum![]()
Zaten komutan tekne kazıntısı muamelesi yaptı sanaben anlamam bişey olursa senin üstüne kalırım abi????
Çok büyülü bi ortam bırakamıyo kimse????Günaydın hepinize, bakıyorum toplanmışsınız
UYandım, telefona baktım bildirimler gelmiş. Diyorum bizim hane olmuş sihirliYeminle kafam almadı sabah sabah şimdi farkına vardım farklı konu olduğunun
Her şeyin başına bi sihirli koymayın ula, goygoyun sihirlisi mi olur, goygoycunun sihir yapanı mı olur![]()
Mod ato işini bide cep harçlığında anlaşırsak bana uyar valla abi ????????Zaten komutan tekne kazıntısı muamelesi yaptı sana
o almazsa kimliği bana gönder uyar![]()
Ben sana first class olacan , üstüne gül koklanmayacak diyorumMod ato işini bide cep harçlığında anlaşırsak bana uyar valla abi ????????
Niye mal muamelesi gördüm ben şuan bikere aciklasana ????????Ben sana first class olacan , üstüne gül koklanmayacak diyorum
Sen bana yok mod yok ato o kadar ucuza gitme bak teklifimi iyi düşün![]()
Abovv ne iyice düşürdün piyasanı biz sana mal mı dedikNiye mal muamelesi gördüm ben şuan bikere aciklasana ????????
Sen bizi küçük esnafım diye yiyon amaOyuncak sattım bikactane ????
Ne olacak?Ben sana first class olacan , üstüne gül koklanmayacak diyorum
Sen bana yok mod yok ato o kadar ucuza gitme bak teklifimi iyi düşün![]()