sotw
Council
Basket sahası , mescid falanda var mı içindeYokk bee abi güçcük esanfim 380 mt2 dükkan daha kurumsallaşamadik ????

Basket sahası , mescid falanda var mı içindeYokk bee abi güçcük esanfim 380 mt2 dükkan daha kurumsallaşamadik ????
Abi küfür onlar benden duymuş olma ????????Ne olacak?![]()
Evlatlık alacağız başkan, lazımsa sıraya girNe olacak?![]()
Şu askerliği yapalım bi okadar büyütmeyi planlıyorum ama kirkagaca fazla gibi biraz ????Basket sahası , mescid falanda var mı içindeküçüğe bak ????
Şaka bir yana hayırlı işlerin olsun,Şu askerliği yapalım bi okadar büyütmeyi planlıyorum ama kirkagaca fazla gibi biraz ????
Amin abim hepimiz için hayırlısı ????Şaka bir yana hayırlı işlerin olsun,
Allah gönlüne göre versin ????
bitane eczaneye yanla abiSelamlar.Herkese nasılsınız iyimisiniz..Beni soracak ????olursanız hastamı olcam ne tadım yok kendime gelemedim daha ????
Geçmiş olsun, dikkat et kendineSelamlar.Herkese nasılsınız iyimisiniz..Beni soracak ????olursanız hastamı olcam ne tadım yok kendime gelemedim daha ????
Yokmu senin tükkanda bişeyler????bitane eczaneye yanla abi![]()
ne veriyim abime ????Yokmu senin tükkanda bişeyler????
bula bula yine beni buldun hee yanlıcak ????Yokmu senin tükkanda bişeyler????
Eyvallah sağol birimiz olmayınca eksiğiz biz takımız ya ????Geçmiş olsun, dikkat et kendine
Sensiz eksik kalıyor buralar![]()
napim be Escobar hani derler ya???? insan sevdiği kişilere yanlarmış????????bula bula yine beni buldun hee yanlıcak ????
Leğen ver leğen olmadı lazımlık ????????ne veriyim abime ????
o öylemiydi ya ????napim be Escobar hani derler ya???? insan sevdiği kişilere yanlarmış????????
hepimize yap bişeyler ortaya karışık????????ne veriyim abime ????
hepimize yap bişeyler ortaya karışık????????
Leğen ver leğen olmadı lazımlık ????????
Dur komutan gelsin beni kopartıp çöğdürsün sonra????Leğen ver leğen olmadı lazımlık ????????