sihirbaz
Council
Hadi be sabah geç kalkacaktım benYarın sabah tüm kahvaltılar çaylar benden bakın altını çiziyorum benden.Nasıl komutanım ama.Böyle de asi ve çılgın bir yanım vardır????????????
Hadi be sabah geç kalkacaktım benYarın sabah tüm kahvaltılar çaylar benden bakın altını çiziyorum benden.Nasıl komutanım ama.Böyle de asi ve çılgın bir yanım vardır????????????
Paylaştığın 2 fotoğraf ile olmayacak değil mi o? Altını çize çize söz veriyor isen yarın burada ki herkesin önünde bi semaver bir de kahvaltı tabağı olmalıYarın sabah tüm kahvaltılar çaylar benden bakın altını çiziyorum benden.Nasıl komutanım ama.Böyle de asi ve çılgın bir yanım vardır????????????
Komutan ya sen de beni çok iyi tanıyorsun Sen boşuna komutan değilsin.????
bu adam cennetlik ????Paylaştığın 2 fotoğraf ile olmayacak değil mi o? Altını çize çize söz veriyor isen yarın burada ki herkesin önünde bi semaver bir de kahvaltı tabağı olmalı![]()
gececi adam saban ezanında kaçacak. ahanda yazdım burayaPaylaştığın 2 fotoğraf ile olmayacak değil mi o? Altını çize çize söz veriyor isen yarın burada ki herkesin önünde bi semaver bir de kahvaltı tabağı olmalı![]()
yarın kesinlikle neti bile açmaz ????????????gececi adam saban ezanında kaçacak. ahanda yazdım buraya![]()
![]()
![]()
Olayı ateşledim ama asıl goygoya yetişemedim valla ????????????biz gülmekten yorulduk![]()
![]()
az sonra geldim dimiştimOlayı ateşledim ama asıl goygoya yetişemedim valla ????????????
goygoya yetişemem diye çöğdürmeye gitmiyom abi ben ???? ????Olayı ateşledim ama asıl goygoya yetişemedim valla ????????????
HOCAM BEN bi gaza geldim. bu mesajı silebilirimisiniz mümkünse sonra ben siz iyi görüürümm????????Paylaştığın 2 fotoğraf ile olmayacak değil mi o? Altını çize çize söz veriyor isen yarın burada ki herkesin önünde bi semaver bir de kahvaltı tabağı olmalı![]()
Çok mu geç ne?HOCAM BEN bi gaza geldim. bu mesajı silebilirimisiniz mümkünse sonra ben siz iyi görüürümm????????
İşte o arada ellerim doluydu abi, mecbur ????????????az sonra geldim dimiştim![]()
![]()
![]()
elinde ne vardıki bak şimdi kafam karıştıİşte o arada ellerim doluydu abi, mecbur ????????????
Yapma hiç bir şey için geç kalmış sayılmayız hadi yap bi güzellik????????Çok mu geç ne?![]()
Yuvarlak bişi abi, direksiyon gibi ????????????elinde ne vardıki bak şimdi kafam karıştı![]()
![]()
![]()