Komutan sende sağol ya bu esco herkesi sattı komutan buyurunuz top sizde okşann istiyor Esco????????
anlamadım komutan ????????
bandırmam goygoycularımı kimseye. hepsi akıllı uslu okumuş çocuklar modumBan'ın kıyısından dönmüşsünüz, hadi yine iyisiniz![]()
@Turk bizi zimmetle @comandante gomutana gözün arkada kalmasınbandırmam goygoycularımı kimseye. hepsi akıllı uslu okumuş çocuklar modum![]()
Komutan sende sağol ya bu esco herkesi sattı komutan buyurunuz top sizde okşann istiyor Esco????????
gitme abi gitme ????
zimmete alırsam haydar gerçek olur okşan falan değil iyi düşün
Anlaşıldı komutanım az ara mı versek millet açıktı sanki bu sorgu işi açıktır hepimizi ????
komutanım böyle şeyler kaldımı ya gözünü seveyim modern çağdaş insanlarız her birimiz ???? ????
yemekmi ısmarlıycan tamam ara ver öyleyseAnlaşıldı komutanım az ara mı versek millet açıktı sanki bu sorgu işi açıktır hepimizi ????
Ha haydar ha okşan bize her yol taştanzimmete alırsam haydar gerçek olur okşan falan değil iyi düşün![]()
![]()
![]()
Abi fil mi var senin içinde durup durup acıkıyon ????Anlaşıldı komutanım az ara mı versek millet açıktı sanki bu sorgu işi açıktır hepimizi ????
öyle taşlara falan hiç girmeyelim benceHa haydar ha okşan bize her yol taştan![]()
Yazmasam da ben hep buradayım@türk burda valla şikayet ederim bak ????
Modum nedü yaa, ben de sizdenimbandırmam goygoycularımı kimseye. hepsi akıllı uslu okumuş çocuklar modum![]()
linç yersem gelcen yani demi abey ????Yazmasam da ben hep buradayım
Modum nedü yaa, ben de sizdenim
Açıktım sandım da değilmiş ya bir su içsem toplarım kendimi neyse sizi de işinizden alıkoymiyim en son okşan la escoyu tanıştırıyordunuz????????yemekmi ısmarlıycan tamam ara ver öyleyse![]()
![]()
![]()
Yav o dediğini ben yemedi isem kimse yemezlinç yersem gelcen yani demi abey ????