comandante
Council
kendimizden görmesek modum demeyükkü moderatörüm derükModum nedü yaa, ben de sizdenim

kendimizden görmesek modum demeyükkü moderatörüm derükModum nedü yaa, ben de sizdenim
nasıl anılar var abi sende ????Yav o dediğini ben yemedi isem kimse yemez![]()
sen yinede söyle. benimki acıkmış. ben yiyem bişeyler. bi buçuk olsun acılı.Açıktım sandım da değilmiş ya bir su içsem toplarım kendimi neyse sizi de işinizden alıkoymiyim en son okşan la escoyu tanıştırıyordunuz????????
Yeter şimdi çöğdürücem ama az kaldı????????????????Abi fil mi var senin içinde durup durup acıkıyon ????
yok yok sen de bi hele. en acılısından ossun hemide şili biberi filanda goysunlar yanına. 3 şişede şalgam oda acılıAcı dokunmasın komutanım????
parayı alıyım sonra kaynıyo arada hadi bakemAcı dokunmasın komutanım????
itfayiyeyi arıyımmi komutanım tahliyeye gelsinler ????yok yok sen de bi hele. en acılısından ossun hemide şili biberi filanda goysunlar yanına. 3 şişede şalgam oda acılı![]()
![]()
İyi geceler hocam.Sizlere iyi geceler diler ,yatışa giderim
iyi geceler kardeşimSizlere iyi geceler diler ,yatışa giderim
yemezler ????ÇEK bi buçuk acılı yanında şalgam herkese ninjadan kehü kıjus kehekehs????
Nereye ben daha yeni geldim ????????Sizlere iyi geceler diler ,yatışa giderim
biz gülmekten yoruldukNereye ben daha yeni geldim ????????
serpme kahvaltı hazırlamazsam bak ozaman görün en az 500 lirası var ????????????Yarın sabah tüm kahvaltılar çaylar benden bakın altını çiziyorum benden.Nasıl komutanım ama.Böyle de asi ve çılgın bir yanım vardır????????????