rap06
Council
Ahahah vallahi yetmiyor desene ????İki tanede arabada ????????????????
Ahahah vallahi yetmiyor desene ????İki tanede arabada ????????????????
Bi tişkür alayım öyleyse ????????????????@comandante abi nankörlük ediyomuş gibi olmasın da, buhara geçtiğimden beri o kültablası kokusunu almamıştım hiç ????????????
Sen bir de dün görseydinAhahah vallahi yetmiyor desene ????
Ben bir lux bir dropla çok mutluyum valla ????İki tanede arabada ????????????????
Açgözlüymüşüm ben. Buharla öğrendim ????????????????Ben bir lux bir dropla çok mutluyum valla ????
Mübarekler öyle bir gelmiş ki savaş çıksa hepimize 6 ay yeter ????Ahahah vallahi yetmiyor desene ????
????????????Açgözlüymüşüm ben. Buharla öğrendim ????????????????
Bak abi aliden kargolar bi geçse evi basarım buhara ????Açgözlüymüşüm ben. Buharla öğrendim ????????????????
Tabiiki abi şaka bir yana, dün sayende çok keyifli bir gün geçirdim. Gerçekten abilik yaptın, iyiki tanışmışızBi tişkür alayım öyleyse ????????????????
Zaten her gelen geçse memleket buharaltı olur ???? ???? ???? ????Bak abi aliden kargolar bi geçse evi basarım buhara ????
Bir ara masanın köşesi çöktü zaten taşıyamadı o ağırlığı ????????Sen bir de dün görseydin
10 gomutandan 10 leo dan 20 plasewait ten![]()
O da bişey mi ben bi dahaki buluşmaya velayetimi de getireceğim yanımda ????Tabiiki abi şaka bir yana, dün sayende çok keyifli bir gün geçirdim. Gerçekten abilik yaptın, iyiki tanışmışız
Ohoo geç kaldın, ben vedalaşırken nüfus kağıdımı bıraktım komutana ????????????O da bişey mi ben bi dahaki buluşmaya velayetimi de getireceğim yanımda ????
Laf arasında "size baba diyebilir miyim " demiştin galiba yanlış duymadıysam ????Ohoo geç kaldın, ben vedalaşırken nüfus kağıdımı bıraktım komutana ????????????
ben sırıtmam ben getiriyim ????O da bişey mi ben bi dahaki buluşmaya velayetimi de getireceğim yanımda ????
Sende torun sevgisi yaşatırsın artık ????ben sırıtmam ben getiriyim ????
bi moda bi atoya çözeriz o sıkıtıyı ????Sende torun sevgisi yaşatırsın artık ????
Zaten diyip duruyor????
????????Mübarekler öyle bir gelmiş ki savaş çıksa hepimize 6 ay yeter ????
Nankör kediler siziiiii belediyeyi çağırıp toplatçam hepinizi doğru barınağa ????????????Mübarekler öyle bir gelmiş ki savaş çıksa hepimize 6 ay yeter ????