HMA
Community
Niye yav,nesi kötü ki vebalı muamelesi görüyor?
Hemen açıklama yapayım kardeşime

1.1 -1.2-ve 2.1 her ne kadar yaklaşamasada ilk 2 seriye güzeldi sadece dez avantajı çok parçalı olmaları işte incik cıcık falan ama kadifemai içimi aromada çok fazla kayıp olmadan verişi insanları etkilemiş ayrıca kendini kanıtlamış bir atomizer di taaaa ki ...
V3 fiyaskosuna kadar ... malum çin mantığı ne kadar çok satarsak o kadar kar elde ederiz diye başladılar serininde seri üretimine ... atomizerin malzeme kalitesi zaten ilk seriye göre hak getireeee benim elime gelen v3 ün driptipinin içinde küf vardı yaa küfff ...
Ki ben expronun driptipine bayılırdım

Herneyse vardır her güzelin bir kusuru dedik es geçtim
Aman allahım o nasıl dandik bir malzeme ya eldeki hissiyat ???????????? tamamen hayal kırıklığı ...
Sonra hadi dedim içim kalitesi iyidir denemeden bilinmez ... denemez olaydım exproya düşman etti beni birde üst versiyon olacak arkadaş 2.1 in çeyreği olamaz ...
V4 ü denemek nasip oldu onuda beğenmedim sanırım ön yargılarımda ağır basmış olabilir burda çokta gömücü olmak istemem ama bence artık expro kendine gelmeli 1.1 ve 1.2 de ki gibi içim sağlayan bir ürün koymalı ortaya hadi oda mı olmadı en kötüsü 2.1 i yakalayın arkadaş ... vel hasıl böyle sen mutluysan sözüm yok ben anlaşamadım sevemedim kendilerini ????