sotw
Council
Ruh yaşınla devre bile olabilirizabide kalalım öyleyse![]()

Ruh yaşınla devre bile olabilirizabide kalalım öyleyse![]()
estağfurullah. goygoycu gözükürüz ama yardım etmeyi daha çok severiz.Beni adam yerine koyup bana cevap veren herkese teşekkür ederim
Yok artık, 1481 fetihten az sonra ????M.Ö. miydi M.S. mı abi![]()
Nereyi fethettik abi o tarihte beylikdüzünü müYok artık, 1481 fetihten az sonra ????
Sen istedin de gelmedi mi milletYav buluşma varsa medeniyetlerin beşiği dünya kültür mirası yiğidin toprakla harman olduğu yerde Hatay'da olsun
Valla istedim kimse gelmedi geliş gidiş biletini alalım sen gel dediler ????????Sen istedin de gelmedi mi millet![]()
Merhaba Dede. ????????????????amca dede bile diyebilirsin sorun yok![]()
![]()
yaşım kurtarıyo
![]()
İyi geceler dostumArkadaşlar bana da müsaade, iyi geceler ...
İyi geceler hocam yazışmalarımizi unutma anlastigimiz gibi tamam mı ????Arkadaşlar bana da müsaade, iyi geceler ...
Neden ki hocam mtl de gayet güzel gider ilk fırsatta yol vermeyin istersenizTekrardan yazıyorum. 50-50 benim atomizere kalın geldi galiba. İzmirli bir kardeşime hediye etmek isterim. İsteyen olursa özelden yazsın. İçerik sigma merck merck. 12 nikotin orani
50-50 yazın İzmir gibi sıcak bölgelerde akıtmaya çok müsaitTekrardan yazıyorum. 50-50 benim atomizere kalın geldi galiba. İzmirli bir kardeşime hediye etmek isterim. İsteyen olursa özelden yazsın. İçerik sigma merck merck. 12 nikotin orani