rap06
Council
Aynen hocam,spica da ne böyle dert var ne de tasa kerata tütünlüde çok keyifli ????bende sevmedim
genesis deck beni bozar
spica pro candır hocam.öldürmek için değil spica proyu daha çok sev diye yazdım![]()
Aynen hocam,spica da ne böyle dert var ne de tasa kerata tütünlüde çok keyifli ????bende sevmedim
genesis deck beni bozar
spica pro candır hocam.öldürmek için değil spica proyu daha çok sev diye yazdım![]()
abi ben sevemedim millet aromada öve öve bitiremiyor özellikle pastane konusunda ben pastane turevi likit içtiğim zaman hayal kırıklığına uğradım ????Yav Penodat gibi bir atomizeri nasıl akıtıyor diye Gömersiniz, en dertsiz tasasız atomizer o![]()
Daha önce de dedim, üstüne tel pamuk fırlat kendiliğinden kuruluyor o zaten![]()
Ona birşey demem, vurum eh, aroma orta ama akıtma veya kurulum konusunda laf etmeyin şunaabi ben sevemedim millet aromada öve öve bitiremiyor özellikle pastane konusunda ben pastane turevi likit içtiğim zaman hayal kırıklığına uğradım ????
sen öyle diyorsan doğrudur abi ????Ona birşey demem, vurum eh, aroma orta ama akıtma veya kurulum konusunda laf etmeyin şunacidden o konuda kullanıcı dostu
Yav ne alakası varsen öyle diyorsan doğrudur abi ????
Abi akıtıyor diyor,kurulum kolay ama likit kontrol mekanizması olmayan Atomizer mi olur?Yav ne alakası var![]()
Abi akıtıyor diyor,kurulum kolay ama likit kontrol mekanizması olmayan Atomizer mi olur?
Olur, gus da yok, dot da yok, expro 2.1 de yok, fev de yok pek çok atomizer de yok.Abi akıtıyor diyor,kurulum kolay ama likit kontrol mekanizması olmayan Atomizer mi olur?
Çoluklu çocuklu adam değil misin senyok sana kaçamak falan.
Sen adres verecektin bana gardaş o iş ne oldu? Salı günü halledem???? olmamı yaaa bi sürü var hemde hangi birini sayak ????
Neyse sen sevmediysen penodatı yolla bana bir kaç sarımda ben yapayım belki severim bende ????????????
Getir bırak bana ben bakarım yeğenlereBak yaaa çoluğu çocuğuda getircez herhalde ne sandın bekar bekar mı gelcez ????
Getir bırak bana ben bakarım yeğenlere
Sen adres verecektin bana gardaş o iş ne oldu? Salı günü halledem
Olsun olsun, gücün kuvvetin cüzdanın yettiği kadar olsun inşallahHahahahaha yeğenlere çok iyi yaaa bende bir tane topu topu allah söyeltti herhal gardaşımmm ağzından bal damlıyor ????
Özelden hallediyorum hemencik ????
Olsun olsun, gücün kuvvetin cüzdanın yettiği kadar olsun inşallah![]()
Çocuk önemli abi, düşünsene benden 10 tane daha var, üff ülkece pırıl pırıl Türkçe konuşuruz ::Ohoooo bana kalsaaaa ben 8-10 tane çoluk çocuk olsun istiyorumdaaaa
Ne devir o devir ne hanımlar o eski hanım ????
Ben 6 dan açtım kapıyı 3 çocukta zorla karar kıldık ????????????
ahh be hocam her güzelin bir kötü yönü var desene ????Olur, gus da yok, dot da yok, expro 2.1 de yok, fev de yok pek çok atomizer de yok.
Yaz günü 50 50 likit ile akar tabi, sırık sıklam oluyoruz biz bile ter akıtıyoruz vücuttan, garibim guncuk ato ne yapsın.![]()
Nabza göre şerbet diye boşa dememişler.
Çocuk önemli abi, düşünsene benden 10 tane daha var, üff ülkece pırıl pırıl Türkçe konuşuruz ::
Valla hocam o konuda en tutarlı expro v4ü gördüm ben. Size uygun gibi görünüyor. Pastane de de hiç fena değilahh be hocam her güzelin bir kötü yönü var desene ????
Üff, dur ula bu işin sonu papaya diz çöktürmeye kadar giderMükemmel bir şey olur beee ????????????
Birde şöyle düşün benden 10 tane aman allahım ????????????????