Serkan35
Community
Valla hocam. Yukarıda yazdim. 10 ml çöp oldu. Pamukla babam pamukla olmadı. 70-30 başka likit doldurdum sıfır sıkıntıNeden ki hocam mtl de gayet güzel gider ilk fırsatta yol vermeyin isterseniz
Valla hocam. Yukarıda yazdim. 10 ml çöp oldu. Pamukla babam pamukla olmadı. 70-30 başka likit doldurdum sıfır sıkıntıNeden ki hocam mtl de gayet güzel gider ilk fırsatta yol vermeyin isterseniz
Penodat kullanıyorum. 60_40 kullanıyorum sorun yok hocam. Bu 50-50 anlamadım sorun neBen hataydayim 60/40 kullanıyorum akma kokma yok atomizer nedir ki ????
Ala ala öyle akıtma yapacak bir yapiyada sahip değil aslında. 50/50 bir likit bulursam bende deneyim bakalım burasıda baya sıcaktır gerçi penodatim da yok ama kayfun lite 2019 kullaniyorumPenodat kullanıyorum. 60_40 kullanıyorum sorun yok hocam. Bu 50-50 anlamadım sorun ne
Tamam hocam teşekkür ederim. Dursun köşe de bakalım. Gerçi yukarida yazdım. İzmir li bir kardeşim yazdığımı görüp isterse hediye edeceğim. Anladım gitti. 60-40 full 10 gün aynı likiti kullandım sorun olamadı.penodatı bende akıtıyordum
akıtması zor atomizerleri akıtma konusunda uzerime yok
ama erlkonigin ,orchid ve ubertoot gibi herkesin yapamadıgı hep akıttığı sonrada kullanmaktan vazgecebilceği zor atomizerleride akıtmam
siz dediğim gibi koyun kenara güzelce demlensin
kışın kullanın
kışa belki başka atomizerle keyif alarak kullanırsınız
havalar ısındıkca vg dahada akışkanlaşır ve akma ihtimali artarTamam hocam teşekkür ederim. Dursun köşe de bakalım. Gerçi yukarida yazdım. İzmir li bir kardeşim yazdığımı görüp isterse hediye edeceğim. Anladım gitti. 60-40 full 10 gün aynı likiti kullandım sorun olamadı.
Hocam pamuklamayi biraz fazla yap elini korkak alıştırma,bir de likit kontrolü tam kapama tam da açma 3/1 açıklık yeterli.Soruyorum. Penodat kullanıyorum. 50-50 likit aldım tadı güzel. Lakin sıkıntı akıtıyor. Başka likit doldurdum sıfır sıkıntı. Hadi bakalım yardımcı olun
Kalın pamukla da yaptım hocam. Olmuyor.Hocam pamuklamayi biraz fazla yap elini korkak alıştırma,bir de likit kontrolü tam kapama tam da açma 3/1 açıklık yeterli.
Aşırı tepki veriyor atomizer.Hocam pamuklamayi biraz fazla yap elini korkak alıştırma,bir de likit kontrolü tam kapama tam da açma 3/1 açıklık yeterli.
hocam penodatta likit kontrolu var mı ?Hocam pamuklamayi biraz fazla yap elini korkak alıştırma,bir de likit kontrolü tam kapama tam da açma 3/1 açıklık yeterli.
Başımızın tacısın ama çok uzaktasın. Gel desek gelemezsin. @Turk bize yakın o bile gelemiyor buluşmaya. ????????????Hoopp ben eve geldim sonunda bıraktığımda 305 olan sayfa geldiğimde 314 olmuş
Buluşmalar koklaşmalar tanışmalar ohhh ohhh ohhh maşallahhh
Allah muhabbetinizi eksik etmesin keşke bende katılabilseydim
Hadi herkeslere iyi geceler yatemde yorgunluk atem biraz![]()
Spica değil miydi o ????, bak işte likit kontrolü olmayan Atomizer üzdü beni ????hocam penodatta likit kontrolu var mı ?
spica proyla karıstırdınız sanırım
değilSpica değil miydi o ????, bak işte likit kontrolü olmayan Atomizer üzdü beni ????
Hocam bende penodot kullanıyorum ilk zamanlar bende akıtıyor diye ayar oluyordum Pamuğu tabana baya baya değdiriyorum sıfır akıtma birde pamuk olarak denemediğin kalmadı muji hemde ud olan tam penodat a göre tabii bu benim görüşüm????????????değil
penodat
akıtıyor o spica gibi değil
Böyle ölmem füze at hocam ????değil
penodat
akıtıyor o spica gibi değil
Başımızın tacısın ama çok uzaktasın. Gel desek gelemezsin. @Turk bize yakın o bile gelemiyor buluşmaya. ????????????
bende sevmedimBöyle ölmem füze at hocam ????
Ne dertli atomizermiş ne likit kontrol mekanizması var ne kullanıcı dostu anlamadım ki ????